• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Snovi

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
Dakle,za one koji su radoznali,a veruju pomalo u snove,nadjoh recept sta treba da se radi ukoliko zelite da sanjate -buduceg-;) ..mogu i one koje se pitaju da li ce ostati na jednom:rolleyes:..ja probala i kazem muzu,zamenicete neki doktor,sanjala sam nekog u belom mantilu,a on kaze,da li si razmisljala o pekaru:giggle:..u svakom slucaju,radi se vece pred neki praznik..gledala sam u kalendar,ima sutra neki..
Raširen je i običaj da devojka uoči samog praznika oguli veliku, lepu, crvenu jabuku, ne prekidajući ni na jednom mestu nit kore – to učini neposredno pred spavanje, u tišini, ne razgovarajući ni sa kim, a koru jabuke, zamotanu u vezenu maramu, stavi pod jastuk. Te noći sanjaće onoga sa kojim će biti “zauvek”.

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Neka hvala ...dovoljno je jedna trauma :D

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Moja pokojna baka je imala taktiku kako da sanjam buduću ženu. Imao sam nekih 16-17 godina, sećam se da sam trebao da nešto turim pod jastuk. Naravno da nisam želeo košmare u tim godinama. :D

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
.......de da nadjem vezenu maramu?????:zbunjen:

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Dzaba mi da to radim kad se ne secam ni jednog sna cim oci otvorim. Morala bih prvo par dana da se programiram pred spavanje i da kazem sebi: Seti se sna, setices se sna! :D .. a i nemam vezenu maramu...

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
ihhh..te marame su najmanji problem;)sedite caskom pa izvezite nesto:whistling:

Habibi

Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Lepo zasednete i izvezete jednu maramu specijalno za tu priliku... :D

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
M'da... kako da ne :kul:
Iskrena da budem, kakve sam srece sanjala bih samu sebe :o a to bi onda bio problem, jel? :D Zloco?
Sto manje znam, mLogo sam pametnija i zivot mi u veselju prolazi. ;)

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
...ja bih pre da isprobam tu vracku od Stemisove bake...........i da nesto metnem ispod jastuka...........lakse je:D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ljudi ja sam mislila da smo mi kulturan i civilizovan narod i da se ovim stvarima ne bavimo.:genije:

Habibi

Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
E sad sam se i ja setila jedne tako zanimacije za devojke...Isto kao sanjaš svog budućeg al trebaš svako veče da brojiš zvezde 14 dana... prvog dana izbrojiš 14,sutra uveče 13. prekosutra 12... dok ne dodješ do jedne...kao bitno je da se niz ne prekida... Ja se ne sećam da sam sanjala nešto te noći...možda i jesam al bilo je to davno imala sam 14-15 god.

Anči gledaj to ovako ...sujeverje je bilo i biće a zaljubljenim curama je to zanimacija...

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
E,da,kad sam bila devojcurak,jedna strina mi je kazala: ako hoces saznati ko ce ti biti sudjeni idi na groblje i sa tri groba,nepoznatih ljudi uzmi po saku zemlje,stavi pod jastuk i usnices ga!:o
Pitala sam je da li je luda,pa da umrem od straha :roflmao:

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
........i ja bih u tom slucaju samo neke vampire sanjala.........:roflmao:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Je l' sanjate u boji ili u crno-beloj tehnici? I kako uopste znate, napravite screenshot ili sta?

Vrh Dno