• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Smrsavite za 14.dana

Skitnica

Fatal woman
Starosedelac
Učlanjen(a)
13.11.2011.
Broj reagovanja
876
Horoskop
Ribe
Ovo sam ja dobila i stvarno deluje.Probajte!:thumbsup:
Dieta se koristi 14.dana i sve ono sto je obojito crvenom bojom moze se uzimati u vecim kolicinama tokom dana.

1.DAN
Dorucak: crna kafa bez secera, crni hleb ili zemljicka
Rucak: 2 kuvana jaja, spanat sa malo soli
Vecera:1 veca snicla (pileca ili govedja ili svinjska...), zelena salata, voce

2 DAN
D:crna kafa, zemljicka ili crni hleb
R: snicla, salata, voce
V: kuvana sunka

3.DAN:
D:crna kafa, zemljicka ili snita hleba
R:2 kuvana jaja, paradajz salata
V:kuvana sunka, salata

4.DAN:
D:crna kafa, zemljicka ili hleb
R:1 kuvano jaje, kuana mrkva, sir
V:voce, jogurt

5.DAN:
D:mrkva sa limunom, kafa
R:distana riba, paradajz
V:voce, jogurt

6.DAN:
D:crna kafa, zemljicka ili hleb
R:kokosje meso na zaru bez koze
V:2 jaja, mrkva

7.DAN:
D:caj sa limunom
R:1 veca snicla, voce
V:po zelji, sve sto je na ovome jelovniku

To radite 14.dana pa vidite koliko vam je jos potrebno i samo nastavite po ovome jelovniku.U toku te diete trazice vam se da mnogo pijete.Pijte samo vodu, alkohola nista i dosta budite u pokretu.Deluje 100%, a nije skupo.

SRETNO!

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
........ovde ima previse kafe za mene....

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
ovo za prvi dan..ja bih zamenila rucak i veceru...valjda moze:unsure:?

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Ja ovo nebih držala toliko kafe ja u životu nisam popila koliko ovde piše...I malo mi je nelogično da se za večeru jede kaloričnija hrana nego za ručak...

Skitnica

Fatal woman
Starosedelac
Učlanjen(a)
13.11.2011.
Broj reagovanja
876
Horoskop
Ribe
Ja ovo nebih držala toliko kafe ja u životu nisam popila koliko ovde piše...I malo mi je nelogično da se za večeru jede kaloričnija hrana nego za ručak...
Koliko ja vidim kafa se pije samo za dorucak :) .A ta "kaloricna" hrana sto je za veceru, jede se bez hleba i do 19.00h, posle nikako.Dobro kako ko zeli.Ja znam da deluje.:)

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Izem ti zivot, crkla bih za 14 dana od gladi. Dzaba mi kilo - dva manje kad bih dve nedelje frkcala na sve zivo i nezivo,

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Verujem da deluje i da se posle par dana mucenja,navikne. No takodje verujem u jo-jo efekat ovakvih dijeta i licno ih nikad nisam praktikovala,a i nemam posebnu potrebu :)

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Meni je i to previše kafe,sobzirom da je ne pijem uopšte...Uglavnom mi ne štima ovde nešto....

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
pa caj vec moze...sa limunom...i bez secera....:) narvno...

...i jeste da se ludi posle tih dijeta vrate uobicajenom nacinu ishrene pa onda vrate sve kilograme....i jos poneki dodaju....

...ovo je dobra dijeta za one koji zele da smanje kilo...ili dva...tri....znaci za one koji u principu nemaju neki veci problem sa kilazom...

...inace caj od virka je jako dobar za regulisanje telesne tezine....ne znam na kom principu deluje....ali garantujem da se nikome nista lose ne moze desiti dok ga ispija.... :) ...a malo se izgube i kilogrami... :)

Vrh Dno