• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Smederevo kupuje napadača Đenove Ivana Bogdanova

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Aemilianus

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
31.01.2010.
Broj reagovanja
8
BEOGRAD, 24. maj 2011, (Njuz) – Jedan od najpoznatijih napadača italijanske Serije A Ivan Bogdanov, stigao je danas u Srbiju, gde će, prema nepotvrđenim informacijama do kojih je Njuz došao, potpisati dvogodišnji ugovor sa FK Smederevom.

Korpulentni Bogdanov, koji je dospeo u žižu javnosti nakon postizanja tri pogotka oktobra prošle godine na utakmici Italija – Srbija, imao je zapaženu sezonu u Kalču i čelnici Đenove, ali i još nekih klubova iz Serije A, bili su zainteresovani za usluge ovog centarfora. Ipak, on će po svemu sudeći pojačati Smederevo, čime će ovaj klub naredne sezone ozbiljno ugroziti Partizan, Crvenu zvezdu i Vojvodinu u borbi za titulu.

- Iako se prethodnih meseci dosta pisalo o meni, svu slavu sam stekao u inostranstvu, i želim da konačno dokažem i pred domaćim navijačima - kratko je izjavio Bogdanov po sletanju na aerodrom.

Redakcija Njuz

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
A jesu li njega pustili iz zatvora?

Aemilianus

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
31.01.2010.
Broj reagovanja
8
hehehehehe ,to je sa Njuz-a
biggrin.gif

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
Znam da je sa njuza,pitam da li su tog Bogdanova pustili iz zatvora..to je onaj sto je pravio izgrede u Djenovi..mada mi i ne treba odgovor,izguglala sam!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno