Slobodanki Ninić polomljena ruka prilikom izbacivanja iz stana

Nenad988

Novajlija
Prilikom izbacivanja iz stana, Slobodanki Ninić je danas polomljen zblob, pokazuje zdrastvena dokumentacija.Novosađanka koja je danas izbačena iz svog stana intervencijom policije i vatrogasaca, koji su asistirali bravaru, a po zahtevu izvršitelja koji je već prodao stan u Modene 1, zadobila je prelom ručnog zloba.
Ona je povređena nakon što su policajci iz interventne jedinice razvalili vrata sobe, u kojoj se zatvorila, preteći da će se zapaliti. Nju policajci nisu tukli i vukli, ali je povrede zadobila prilikom njihovog upada, kada su vrata pala na nju.
U Hitnoj pomoći koja je odvezla Slobodanku Ninić u Urgentni centar, naveli su da je imala kontuziju ruke. S druge strane, u Kiničkom centru Vojvodine su za 021.rs naveli da je ona zadobila lakše telesne povrede i da je zbrinuta i posle dijagnostike puštena na kućno lečenje.
Kako se vidi u dokumentaciji, koju je 021.rs dobio, lekar je konstatovao prelom ručnog zgloba "Fractura partis distalis radii", a na dodatna pitanja u KCV da razjasne kakve povrede je zadobila Slobodanka Ninić, nisu odgovorili do pisanja ovog teksta.


 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Pustili je na kućno lečenje?! Je l su ovo novinari smislili namerno ili slučajno?
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Nenade, nemoj citirati prethodnu poruku, jer se podrazumeva da na nju odgovaras. :)

Jedan od poziva koje nikada ne bih mogao da radim je izvrsitelj.
 
Vrh Dno