• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Slavne zvezde nakon dodele Oskara

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
60767520.jpg

Mnogi zavide slavnim zvezdama na njihovom besprekornom izgledu i sanjaju da im nalikuju barem po nekoj sitnici. Retko se pomišlja na to da su i oni samo ljudi i da se za glamuroznu pojavu moraju itekako potruditi. Ovogodišnja dodela Oskara nije nam uskratila uživanje u pogledima na prelepe glumice i glumce i ostale poznate ličnosti i njihove prekrasne toalete. Ali, nakon šta su se reflektori ugasili, a oni se vratili svakodnevnom životu, vratio se i njihov opušteniji imidž. Evo nekoliko primera pa prosudimo koliko se razlikuju njihova elegantna i opuštenija izdanja.

http://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak...izgledaju-zvijezde-nakon-oscara---276209.html
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Normalno je da su bile u drugoj toaleti sa šljikicama, volačićima, frizurama... ovo je drugi svet. Kada žive jednim opuštenim, normalnim životom to iziskuje drugu garderobu, i na licima im se vidi neki opušteniji izraz.... I one su žene sa svim svakodnevnim brigama, problemima, radostima...
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.832
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Volim da ih vidim obučene kao sav ostali svet.
 
Vrh Dno