- Učlanjen(a)
- 04.11.2011.
- Broj reagovanja
- 858
- Horoskop
- Ribe
ovoliko žena na forumu .... a svaka se bar 1001 put zamislila šta da kuvam sutra, ili pohvalila onim što je spremila .......pa fali nam jedna spam tema na kuhinji ...
Vidiš koliko se sećam i ja sam hteo da me neko usvoji, ali ko to beše :mne:Lujka' pid='96662' dateline='1321521564 je napisao(la):Nek' me usvoji neko ko voli da prcka po kuhinjia ja cu biti toliko fina pa cu joj/mu s vremena na vreme napraviti nesto slatko po zelji
![]()
Da, da... znaci mi smo jos uvek usvojeniTony Montana' pid='96663' dateline='1321521731 je napisao(la):Vidiš koliko se sećam i ja sam hteo da me neko usvoji, ali ko to beše![]()
Čekaj a šta si bukovačama radila pre pohovanja ... mslm ništa bez slika i detaljnog opisa ne priznavamo :mne:zlocestica' pid='96723' dateline='1321532442 je napisao(la):posto ima naslov i u proslom vremenu,mogu vam preporuciti nesto sto sam pravila pre neki dan.brzo je,hranljivo,lagano,uslov je da volite pecurke.Pohovala sam bukovace,pileci fileti sa susamom i kackavaljom i zelena salata.meni su bukovace i salata sasvim bili dovoljni,posto sin ne voli ako nema mesa,vise zbog njega..posle sam napekla i neku palacinku,da ima i nesto slatko..