• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Skrivena kamera strave

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Poruke
2.317
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
Vukodlaci, vampiri, duhovi, devojčice s lutkama u rukama...koga ne biste voleli da sretnete?

Kad biste morali da odgovorite na ovo pitanje, šta mislite koliko vas bi izabralo devojčicu sa lutkom u ruci? Mali broj, sigurno, ali ne i u Španiji gde je snimljena Skrivena kamera po ugledu na film "Krug".

U japanskom filmu, kao i u američkom rimejku, "devojčica" koja izlazi iz televizora "na smrt" je prepala gledaoce, ali manje od "prave" desetogodišnje učesnice Skrivene kamere snimljene u jednom hotelu u Španiji.

Producenti emisije su skrivenu kameru postavili u hodniku jednog hotela, a u hodnik devojčicu u spavaćici sa kosom počešljanom preko lica i lutkom u ruci...

Prizor koji je nekako postao sinonim za stravu, nije naišao na odobravanje nesrećnika koji su morali da prođu hodnikom.

U videu se mogu videti svakakve reakcije – neko je pobegao glavom bez obzira, neko je shvatio da ne mora da prođe baš tim putem, a neko je samo vrištao.

Pogledajte.

[video=youtube]

mondo
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Prosto je neverovatno. Mislim da je velika uloga medija (TV, filmovi) u podsticanju ovakvih strahova.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno