• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Siniša Pavić: Život traži bolje ljude

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Srećko Šojić nema konkurenciju, njegova koža je najdeblja. On će preživeti i nadživeti sve nas. Biće on i faktor stabilnosti – kaže proslavljeni pisac

pavic620x0.jpg


Proteklu nedelju obeležio je bolji život! Ali onaj televizijski iz pera Siniše Pavića. Uglednog dramskog pisca nalazimo u Vlasotincu, gde smišlja novu životnu priču.

* Prošlo je 26 godina od prvog emitovanja “Boljeg života”, a bolji život nikako da nas “zakači”. Vaša serija beleži već jedanaestu reprizu, a stvarni boljitak nam je stalno u bekstvu.
- Na mojoj seriji postoji upozorenje, kao i na svakoj robi koja se prodaje. To je onaj lajtmotiv odjavne pesme: da život traži bolje ljude. Svi smo tražili bolji život, a niko nije tražio bolje ljude. Pa kakvi smo ljudi, takav nam je i život.
* Napisali ste i “Srećne ljude”, a u stvarnosti nesrećnih je sve više.
- Po mom mišljenju, kako za sada stoje stvari, srećni su samo oni koji prežive sav ovaj metež.
* Protekle nedelje bio je i Dan zaljubljenih. Naši političari ga nisu baš dočekali u ljubavi?
- Oni sami kažu da u politici nema ljubavi, već samo interesa. Oni su u većini zaljubljeni u vlast, i to ne samo na taj dan, već i svih ostalih dana u godini.
* Skrojili ste i filmsku “Tesnu kožu”. Da li se može iz te kože?
- Ta tesna koža se vremenom pretvorila u ludačku košulju, iz koje je nemoguće izaći. Zatim je ona odrana, tako da su ostale samo one debele, neosetljive kože, u kojima je vlasnicima veoma ugodno i komforno.....


više na str:
http://www.novosti.rs/vesti/kultura.71.html:420110-Sinisa-Pavic-Zivot-trazi-bolje-ljude
 
Vrh Dno