• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Shopping preporuka

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
Izaberite suknju po vašoj meri!

Iako volimo da nosimo suknje tokom svakog godišnjeg doba, proleće je pravi period za njih. Ipak, pre nego što krenete u potragu za vašim omiljenim komadom odeće za ovu sezonu, zapamtite nekoliko pravila kojih bi trebalo da se pridržavate kako bi suknja odgovarala obliku vašeg tela.
Mini-suknje ravnog kroja od debelog materijala poput tvida najbolje pristaju devojkama sa uskim kukovima.
skirt-f2.jpg
Ako imate obline i vaše telo je u obliku jabuke, birajte haljine A kroja dužine do kolena ili malo kraće. Takođe, pronađite neku sa zanimljivim detaljem poput džepova, kaiša ili dugmića.
skirt-f3.jpeg
Ako imate široke kukove prinađite suknju sa širokim pojasom oko struka, koja se širi na kukovima.
Ako ste sportski tip i nemate obline, pronađite suknje koje se šire od kukova, a najbolje će vam stajati one sa horizontalnim prugama.
Ako ste visoki i vitki, sjajno će vam stajati i dugačke suknje sa zanimljivim printom.
Niskim i sitnijim devojkama najbolje će odgovarati kratke suknje sa animal printom.
Mogle bi u ovoj temi i jedna drugoj da preporucimo ako negde u gradu vidimo nesto lepo,povoljno,kvalitetno,moderno..

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
evo jedne informacije,upravo saznadoh,za novosadjanke koje nas citaju,mozda kao gosce,u prodavnici pored telenora u ns-u je rasprodaja cizmi i cipela..kazu da su cene oko 900din..

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
a ja trazim povoljno,uzela bih vise pari ,kao poklon za moju prijateljicu koja zivi u hladnijim krajevima,pletene patofne-cizmice..verovatno znate na sta mislim..gledala kod mene na par mesta,ali mi se ne svidja dezen,sve probrano:oops:

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
E bas lepo sto si me/nas informisala, jos samo da se nateram da krenem u tom smeru .. a sve mi se cini da nece biti nista od toga. Fali mi neka kupoholicarka koja ce da me uhvati za ruku i kupuje sa mnom. Ja sama.. tesko... :D cekam zadnji momenat, kad vec "dogori" pa onda moram. :cautious:

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
Avenija mode u merkatoru od juce do 10.04 - 30% popusta na kolekcije prolece/leto2012 odredjenih brendova. Nisam zapamtila na koje sve, ali Guess sigurno

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Prolec/leto 2o12?...snizenje u martu?:o To nam govori o tome kolike su nam kupovne moci i kako nam idu poslovi :(

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Ne znam da li je to u pitanju ili preuzimaju neki zapadni sistem.
Na primer u januaru mesecu, u Kanadi, tesko sam mogla da nadjem nesto od zimske garderobe.. mislim januar :zbunjen: Ali, zato su im rafovi bili prepuni prolecno/letnje garderobe (uglavnom rasprodaje od proslogodisnje sezone mada je bilo i za tekucu sezonu kako odece tako i obuce). Pred kraj jula meseca sve letnje se prodaje po bagateli a vec u avgustu izbacuju jesen/zimu za narednu sezonu. Dok nisam skontala sistem isla sam "gola i bosa" . :D

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
To da.No sumnjivo snizenje, kolekcije, novonastupjuce sezone :D

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Pa.. za koju godinu cu i ovde skontati koji je fazon u pitanju. :roflmao:

Jova

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
10.03.2012.
Broj reagovanja
1.327
Horoskop
Škorpija
Sto kraca suknja to bolje, ali ozbiljno.:)
Pod uslovom da ste zgodne...:D

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
Najlepša obuća za proleće

Bilo da volite ravnu obuću ili vrtoglave potpetice, ove sezone su imperativ neobični modeli. Čak i klasična salonka u neočekivanoj boji biće zanimljiv detalj.

24825_21_iff.jpg

24826_22_iff.jpg
24827_23_iff.jpg
24828_24_iff.jpg
Večne baletanke i mokasine

24829_25_iff.jpg
Izvor Blic zena....................anchy,ako mislis da treba u stikle,stiklice,premesti:unsure:

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
Ne razumem poentu, kao neki plast da vuces.
icon_mrgreen.gif
A preplavile su butike ovog proleca!

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
A zloco pa zar je bitna poenta? :D Bitno je da nogari "sevaju" :sneaky:

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
ma ja sve mislim da je neko upropastio malo vecu seriju,a onda resili da je proguraju kao hit :rolleyes:..malo li je stvari tako proslo...

Vrh Dno