• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Severina - sponzoruša ili ne?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Hrvatska pevačica Severina potvrdila je za hrvatsko izdanje Glorije da je raskinula veridbu sa biznismenom Milanom Popovićem.
slide.jpg
Na pitanje koliko su tačne sve učestalije priče da između nje i Milana Popovića postoje nepomirljive razlike, da su prekinuli vezu, pevačica odgovorila:

- Istina je, nismo više zajedno. Trudili smo se, ali nije išlo. Moja odluka je dugo sazrevala i nisam je donela lako.

Pevačica je istakla da su ona i "kralj bakra" previše različiti i da nisu mogli da usklade svoje karaktere. Severina je zaključila da je za malog Aleksandra bolje da odrasta uz jednog srećnog roditelja, nego uz dvoje nesrećnih.

Takođe je dodala da joj je žao što Milan dva meseca nije video svoje jedino dete, ali joj je drago što je toliko plemenit da donira inkubatore za tuđu decu.


Izvor: http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/347167/Severina-Istina-je-nisam-vise-sa-Milanom
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Još od objavljivanja "privatnog" video klipa bilo mi jasno o kakvoj osobi je reč i šta je sve spremna da uradi zarad popularnosti.
Takođe sam mišljenja da je i dete rodila iz veze (smešno je reći veridba) sa bogatim čovekom, kako bi mu obezbedila egzistenciju.
 
Vrh Dno