Bolje je od Mir-jama ... američka produkcija......videla sam da se daje na tv-u....ali nisam pogledala ni jednu epizodu......a ako su tu Sotra i Bosiljcic umesali prste....onda je najverovatnije nicu ni odgledati.........![]()
Bolje je od Mir-jama ... američka produkcija![]()
Stem ...ja od vojske pamtim guštersko budjenje metlom po stolu u učionici i ostav na svaki idealno namešten krevet ... a dobro sam prošao u vojsci ... ovo je šminka ... bre ...Naravno da ima propagandni karakter. Zato je i snimana.Ali Toni, nemoj da si isključiv, bilo je i osmeha u vojsci, dobro, u naše vreme ne i ženskih, ali bilo ih je.
Selo gori je ozbiljno štivo ...americka produkcija na balkanski nacin...................to je onda pun pogodak.......kao i Selo gori...........
al indijsko/tursko/hispano čudo oporezovao bih (razmišljam o procentu) ......"mnogo" posto![]()
ti bi tony uveo cenzuru..niko ih ne bije po usima da gledaju..to su komercijalne televizije..Samo čika Toni da Vam kaže selo ne gledah, vojnu akademiju malo, al indijsko/tursko/hispano čudo oporezovao bih (razmišljam o procentu) ......"mnogo" posto![]()