• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Serija Vojna akademija

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Da li je gledate? Jel vam se dopada?
Meni se jako dopala ideja, pomalo me vraća u neke davne godine s početka devedesetih. Sviđa mi se. :)

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Kopija Top-gana ... i mslm da ima propagandni karakter ... deco ako niste ništa kresnuli idite u vojnu akademiju ... pa vojska je sve samo ne oni dražesni osmesi .....

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Gledala sam prve dve epizode,nista posebno,mada nisam ni ocekivala vise.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
......videla sam da se daje na tv-u....ali nisam pogledala ni jednu epizodu......a ako su tu Sotra i Bosiljcic umesali prste....onda je najverovatnije nicu ni odgledati.........:D

Skitnica

Fatal woman
Starosedelac
Učlanjen(a)
13.11.2011.
Broj reagovanja
876
Horoskop
Ribe
Meni se serija dopada i gledam je redovno.I meni vraca lepe uspomene :)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Naravno da ima propagandni karakter. Zato je i snimana. :) Ali Toni, nemoj da si isključiv, bilo je i osmeha u vojsci, dobro, u naše vreme ne i ženskih, ali bilo ih je.

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Gledam je i dobra mi je, samo zbog toga sto mi je muka od Srecnih ljudi, Boljeg zivota, Porodicnog balga i Mir-Jam produkcije, koja bicu slobodna da kazem vredja inteligenciju...
S toga mi je vojna akademija pravo osvezenje, naravno dosta je nasminkano, ali posto inace volim sve sot ima veze sa uniformom i vojnim zivotom, pratim je rado.

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Naravno da ima propagandni karakter. Zato je i snimana. :) Ali Toni, nemoj da si isključiv, bilo je i osmeha u vojsci, dobro, u naše vreme ne i ženskih, ali bilo ih je.
Stem ...ja od vojske pamtim guštersko budjenje metlom po stolu u učionici i ostav na svaki idealno namešten krevet ... a dobro sam prošao u vojsci ... ovo je šminka ... bre ...

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
A tek Selo gori....Pa to mi je alergija nad alergijama...Jos sam onog nesrecnika gotivila donekle u Sekuli, al ovde mi se popeo na svaki zivac...

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Jeste ozbiljno retardirano stivo pod propagandom promovisimo istinske stare ( citaj zaostale i tupe ) vrednosti...Il to da pripisem Mir Jam produkciji...:rolleyes:

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
ma super je serijica..posebno mi se dopale reakcije oceva i majki na pocetku:roflmao:..a podseca malo i na one -vojnike-ono kad je balasevic glumio..i mima karadzic..

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Samo čika Toni da Vam kaže selo ne gledah, vojnu akademiju malo, al indijsko/tursko/hispano čudo oporezovao bih (razmišljam o procentu) ......"mnogo" posto :D

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Prva epizoda jeste bila dobra,valjda da nas privuku :)...sad mi se vise ne svidja i necu je dalje gledati

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
Samo čika Toni da Vam kaže selo ne gledah, vojnu akademiju malo, al indijsko/tursko/hispano čudo oporezovao bih (razmišljam o procentu) ......"mnogo" posto :D
ti bi tony uveo cenzuru..niko ih ne bije po usima da gledaju..to su komercijalne televizije..

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ako vam nije teško, pogledajte deo od 26 minute. :D

Vrh Dno