Saznajte kakvi ćete biti kada ostarite

Shesau_

Poznata ličnost
Član
Horoskop: Saznajte kakvi ćete biti kada ostarite

Ne postoji osoba koja se barem jednom nije pitala kakvo će izgledati kada ostari. Pronađite svoj horoskopski znak i saznajte nešto o sebi u budućnosti.


Verovali ili ne - horoskop utiče na to kakvi ćete biti u starosti

OVAN (21. mart-20. april)
Ovnovi se ni u starosti neće se odreći sportskih aktivnosti, a ako u slučaju bolesti budu sprečeni postaće pravi gnjavatori. Pokušavaće da zadrže ritam dnevnih obaveza kao i dok su bili mlađi.

BIK (21. april-20. maj)
Bikovima se i starost okreće oko materijalnog bogatstva. Nećete ga olako deliti. U slučaju materijalne oskudice u starosti, postaće osoba puna nezadovoljstva i gorčine.

BLIZANCI (21. maj-20. jun)
Blizanci su društvene osobe i zbog toga će se i pod stare dane puno družiti.
Ako uz sebe imaju sličnog supružnika, nikada im neće biti dosadno, nego će starost ispuniti raznim aktivnostima i putovanjima.
Ako ostanu sami, neće im trebati dugo da obnove stara poznanstva ili steknu nova.

RAK (21. jun-22. jul)
Celi život su veoma osećajni, pa se to neće promeniti ni u starosti. Ukoliko imaju porodicu, starost će im biti ispunjena stalnim posetima, a ako ostanete sami, provešće tužnu starost punu melanholije.

LAV (23. jul-22. avgust)
Neretko će svojim istinitim, preteranim ili čak izmišljenim pričama „daviti“ bliske osobe. Ako su zaista nešto postigli u životu, biće vrlo ponosni.

DEVICA (23. avgust-22. septembar)
Bavitćete se svojim dnevnim rutinama i uživati u sitnicama. Ukoliko ste imali srećan život i brak, bićete zadovoljni i u starosti. Device vole da imaju kućne apoteke u kojoj će pronalaziti lek za fizičke i psihičke tegobe.

VAGA (23. septembar-22. oktobar)
Ideal vide u bračnom životu i ako u starosti ostanete bez bračnog druga, potrudićete se da nađete svoju drugu polovinu. Ljubav i iskrenost su vodiči kroz život, drugo im ništa nije važno.

ŠKORPIJA (23. oktobar-22. novembar)
Kada pobedite sve važne životne borbe, postignete nešto važno, prebrodite sve probleme, starost ćete posvetiti razmišljajući o vašim bitkama. Nikada se nećete prepustiti godinama, bavićete se različitim aktivnostima.

STRELAC (23. novembar-21. decembar)
Zaštitni znak starosti ovog znaka biće pregršt mudrih saveta koje će deliti "šakom i kapom". Postoji mogućnost i povlačenja u sebe, ali će vedar temperament to uspeti da nadvlada.

JARAC (22. decembar-19. januar)
Starost Jarčeva biće kao vino - što starije to bolje. Vi ste osoba koja će gurno uživati u jeseni života, pa čak ćete se možda i više prepustiti užicima života, nego u mlađim danima.

VODOLIJA (20. januar-18. februar)
Nikada nije prekasno da naučite da vozite auto, bavite se jogom, pa makar imali i 80 godina. Za vas neće postojati klasična starost, jer se nećete osećati staro ili barem to nikada nećete priznati. Uz vas nikada neće biti dosadno, jer ćete svaki dan otkrivati nešto novo.

RIBE (19. februar-20. mart)
Zanimljivi hobi, kreativan rad ili dokolica - to u potpunosti zavisi od vas. Neće biti neobično ako budete malo smušenu u svom svetu, ali malo pronicljivije Ribe će biti u stanju i glumatanju. Ne brinite ako starost provedete u lenčarenju. U tome ćete uživati.
 

Trepavica

Novajlija
Član
Celi život su veoma osećajni, pa se to neće promeniti ni u starosti.

Jedno te isto čitam, više su mi dosadili...
 

Beba

Poznata ličnost
Član
OVAN (21. mart-20. april)
Ovnovi se ni u starosti neće se odreći sportskih aktivnosti, a ako u slučaju bolesti budu sprečeni postaće pravi gnjavatori. Pokušavaće da zadrže ritam dnevnih obaveza kao i dok su bili mlađi.[/QUOTE/

Ovo prvo sigurno ostaje koliko se bude moglo:)
Gnjavatorka...hm, kako ružna reč a mrzim takve...ne daj Bože bolesti!
 
G

Gea

Gost
Kao vino ..... Nisam ni sumnjala :laugh::laugh::laugh:

Što volim kad ovako lepo napišu za moj znak, a meni se dopadne odma' hahaaaha :roflmao::roflmao:
 
T

Tokunaga

Gost
Ne verujem u ove horoskope, ali verujem u lične natalne karte.
Inače, glede teme, polako počinjem da ličim na oca kako godine prolaze.
Aj' što je to suprotno u odnosu na moj znak opisan u prvoj poruci, nego što to neće biti dobro ni meni ni osobama oko mene.
Geni, jbg ... Trudim se, ali džaba.
K'o ona žena koja je radila u Slobodi iz Čačka a trebao joj usisivač, kako god sastavi delove koje je maznula na radnom mestu - ispadne raketni bacač ...
 

Aleksija

Ronin
Član
Celi život su veoma osećajni, pa se to neće promeniti ni u starosti. Ukoliko imaju porodicu, starost će im biti ispunjena stalnim posetima, a ako ostanete sami, provešće tužnu starost punu melanholije.

I sad sam u dilemi, ako imam posete nema me online, ako nemam posete tad me ima. Ni na tam ni na vam. :D
 

maki

Nindža
Član
na vreme si upozoren....nama za 20 godina da ti bude žao što si samo razvijao kliktanje levo i desno i samo po nekad sredinu :)
 
Vrh Dno