• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Saznajemo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Poruke
9.398
Broj reagovanja
659
Severina će dobiti muško dete, ili ženskoMediji će Severinino dete zvati "sin" u slučaju da bude muško, ili "ćerka" ako bude žensko
(Njuz) – Beba koju Severina Vučković očekuje sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem po svemu sudeći će biti muškog ili ženskog pola, tvrde dobro upućeni izvori.
Prema najnovijim saznanjima šanse da se rodi muško dete iznose pedeset odsto, dok su šanse da na svet dođe ženska beba pedeset procenata.
- Nauka je mnogo napredovala poslednjih nekoliko decenija i ona nam omogućava da sa gotovo stopostotnom sigurnošću možemo da tvrdimo da će Severina dobiti muško dete, kaže doktor Zoran Stanković, ministar zdravlja republike Srbije – Ili žensko, dodaje on.
U zavisnosti od toga kog pola bude beba koju rodi Severina Vučković, mediji će u budućnosti moći da referišu na nju kao na „sina“ ukoliko novorođenče bude muško, odnosno „ćerku“ ukoliko dete bude žensko.
- U novinama sam pročitala da ću na svet doneti dečaka ili devojčicu i presrećna sam zbog tog saznanja, kaže lepa pevačica – Stvarno je neverovatno kakva saznanja nam nauka danas sve omogućava. Sada, na primer mogu već sa sigurnošću da tvrdim da će naša beba imati XX ili XY hromozome. Druga je stvar kada je reč o nacionalnosti deteta, i još uvek ne možemo sa sigurnošću da utvrdimo da li će beba biti hrvatskog ili srpskog porekla – dodaje Severina.
Naučnici tvrde da postoji i verovatnoća da Severina na svet donese dve bebe istovremeno, u kom slučaju će na svet sasvim sigurno doći dva dečaka ili dve devojčice ili dečak i devojčica. Naučna istraživanja su međutim, utvrdila da se to jako retko događa i da takav razvoj događaja treba uzeti sa određenom dozom rezerve.


Read more: http://www.njuz.net/istrazivanje-severina-ce-dobiti-musko-dete-ili-zensko/#ixzz1WVjuUb9K
 

beauty

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.10.2010.
Poruke
2.050
Broj reagovanja
14
xixixixixixi :) :) :) dobre vesti...
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno