• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Saveti za zdrav zivot

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Poruke
9.398
Broj reagovanja
659
Saveti za zdrav život
1. Dnevno popijte dvije litre vode (koju ćete zatim popiškiti, što će udvostručiti vrijeme provedeno u wc-u).
2. Svaki dan pojedite jedan probiotik i jedan jogurt kako bi se opskrbili dobrim bakterijama za koje nitko zapravo ne zna što su, ali pazite se ako ne unesete barem milijun i pol tih bakterija!
3. Svaki dan bi trebali uzeti jedan aspirin kako bi se zaštitili od infarkta, i popiti čašu crnog vina, također protiv infarkta. I čašu bijelog vina za živčani sustav. I čašu piva , ne znam točno za što. Ako to sve popijete zajedno, mogli biste dobiti moždani udar. Ali bez brige, vjerojatno nećete ni primijetiti.
4. Svakodnevno jedite povrce. Mnogo, mnogo, mnogo povrca sve dok ne pokakate za cijelu vreću.
5. Svaki dan jedite 4 do 6 laganih obroka i ne zaboravite svaki zalogaj prožvakati stotinu puta. Samo na jelo potrošit ćete 5 sati.
6. Svakako operite zube nakon svakog obroka, čak i nakon jabuke, probiotika, banane, povrca. Sve dok imate zube u stima; i ne zaboravite koristiti zubni konac, masirati desni i ispirati usta vodicom.
Također bi bilo poželjno preurediti kupaonicu, možda da u nju stavite cd player i televizor, budući da ćete u njoj provoditi mnogo vremena s obzirom na vodu, balastne tvari i zube.
7. Morate spavati 8 sati, raditi duže od 8, plus 5 za hranu; to je 21.
Ako nema gužve u prometu, ostala su vam 3 sata. Prema statistikama, oko 3 sata dnevno provedemo gledajući televiziju. Sada to više nije moguće budući da svakodnevno moramo hodati barem pola sata (savjet: nakon 15 minuta se okrenite jer će se inače pola sata pretvoriti u sat vremena).
8. Morate njegovati prijateljstva jer ona su poput biljaka te se svakodnevno njima baviti. Vjerojatno i tada kada odete na odmor. Također, morate ostati informirani i čitati barem dva dnevna lista i nekoliko časopisa kako bi mogli izraziti kritičko mišljenje.
9. Svakodnevno morate imati seksualne odnose, al bez rutine; morate biti inovativni, kreativni i svaki puta zavoditi. Sve to zahtijeva vrijeme. A da ne počnemo o tantričkom seksu.
10. Morate naći vremena i za kontakt s prirodom, pranje podova, pranje posuđa i odjeće, i da, hrpu drugih stvari ukoliko imate djecu i kućne ljubimce.
Izračun pokazuje da vam je za to sve potrebno barem 29 sati. Jedino što vam preostaje je da neke od tih stvari radite simultano, na primjer:
Otuširajte se hladnom vodom, pritom imajući otvorena usta kako bi popili 2 litre vode. Dok izlazite iz kupaonice sa četkicom u ustima, imajte seksualni odnos (tantrički) sa svojim partnerom koji gleda TV i čita novine, pritom možete i oprati pod.
Jedna ruka vam je slobodna? Nazovite prijatelje! I rodbinu! Pijte vino (nakon razgovora s rodbinom, to je ključno).
Uh!
Ako imate dvije slobodne minute, pošaljite svojim prijateljima poruku (pazite na njih poput na biljke), u isto vrijeme jedući žlicu meda, što je vrlo blagotvorno.
Sada ću vas pozdraviti jer nakon jabuke, jogurta, piva, prve litre vode i trećeg obroka s dnevnom dozom povrca, više ne znam što da radim, ali hitno moram otići.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno