Sami ste na forumu? Dok Vam je podstanar u glavi, niste sami...

Beba

Poznata ličnost
Član
Nekako već unapred znam da ću biti sama. I podstanaru dosta vrzinog kola u mojoj glavi pa se smirio, možda i pobegne glavom bez obzira.
Mesta koliko hoćeš, vremena na pretek ali nema šta pisati...uvukla se nekakva apatija, kome da pišem, ko će da čita... izgleda smo iscrpeli sve jedno iz drugog, umorili se od svega, čekanja...Pa dobro...možda i prođe!
 

Njavica

Dreamer.
Član
Mene moj podstanar pocinje da nervira. Te voli, te ne, malo je besan a onda opet nije. Od jutra do mraka imam svadju sa istim, al nece da me slusa. A nece da me slusa ni onaj drugi Koji treba da cuje. I Onda se ovaj moj prijatelj u glavi javi i kaze batali to, pa mi posle par sati kaze, a mozda ipak. Mozda mozda mozda sve je nedoreceno kod mene vecito
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Evo i kada sam sama, nekako mi ne pada više tako teško, jer, neko će pročitati i ovo ...Samo nismo u isto vreme tu. Bićemo...naravno!!!
Izbila sam podstanara iz glave za bar neko vreme i nema ga da mi skreće misli, čupka, prestrojava...Samo neka je neko vreme što dalje od mene.
 

Aleksija

Oportunistkinja
Član
Ja dam prebrojala sve moje podstanare, lepo postrojila, kao u vojsci( a možda i stvarno usvoje zakon da idemo u vojsku?), i tako brojim, brojim i stignem do broja 72. Toliko ih ima. Elem, počnem sa par njih da razgovaram, ali džaba, onaj broj 34 i 52, krenuli neku žustru raspravu o odnosu muškaraca i žena, tamo u uglu, još jače se čuju brojevi 36, 47, 12 i 5 oni galame o tome da li je kantri muzika isto što i naša domaća, a ovi ostali, ne mogu doći do reči, od tolike galame... A svi bi nešto da kažu... Lepo je imati podstanare. 😁
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Nema ni robota trazilica na forumu. A o clanovima, zivim dusama da ne pricam. Pitam se, da vas nisam sve kolektivno banovao? Nije da ne mogu, ali ko velim, nisam bas toliko prso. :)
 
Vrh Dno