• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Sam svoj majstor

MiroslavUzelac

Novajlija
Učlanjen(a)
11.05.2022.
Poruke
1
Broj reagovanja
1
Horoskop
Blizanci
Osim menjanja sijalice i običnih kućnih poslova koje žene rade ne znam ništa da "majstorišem". Sve popravke po kući rade majstori ili moj teča :) ili zet, zavisi koliko su ozbiljni kvarovi u pitanju.

Da li radije zovete majstore ili prijatelje i rođake koji znaju da rade neke poslove ili imate alat i volite da sami popravljate šta treba u kući ili stanu?
Trudim se dosta toga sam da uradim. Sreća postoji youtube,a tamo ima svašta objašnjeno :)
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.662
Broj reagovanja
16.717
Horoskop
Ovan
Dobro došao Miroslave. :) Zaista je mnogo toga objašnjeno na Youtube. Nema šta nema. Ali neretko, objašnjenje nije dovoljno. Treba imati samopouzdanja ili hrabrosti (ludosti) i probati.
 

Живота

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
28.03.2019.
Poruke
1.105
Broj reagovanja
1.607
Horoskop
Ribe
Bog te mazo, pa ovo je pravi masterpiece što bi rekli kod mene u bloku! Svaka čas' Poljoprivredniče, želim ti da svoju pečenjaru koristiš na mnogaja ljeta u zdravlju i veselju!

Baj d vej, jel se meni čini ili je ovaj forum kanda malko zamro?
 
Vrh Dno