• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Šakira rodila dečaka Milana!

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Poznata kolumbijska pevačica Šakira porodila se u Barseloni i na svet donela tri kilograma teškog dečaka, nazvanog Milan. Roditeljima se ovo ime svidelo jer na slovenskim jezicima znači mio i drag, a na starorimskom željan i vredan.

pike-i-sakira.jpg


Pevačica Šakira rodila je svoje prvo dete, dečaka, prenose svetske agencije.
Šakira Isabel Mobarak Ripol, kako joj je puno ime i prezime, i njen dečko, španski fudbaler Žerar Pike nazvali su dečaka teškog tri kilograma Milan.
„Milan, na slovenskim jezicima znači mio i drag, na starorimskom željan i vredan a na sanskritu - ujedinjenje", navodi se u saopštenju pevačice postavljenom na njenom vebsajtu.
„Poput svog oca, Milan je postao član FK Barselona", našalio se par.
Šakira (35) je u septembru saopštila da je trudna...

više na str:
http://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/471/Svet+poznatih/1252222/Šakira+rodila+dečaka+Milana!.html
 
Vrh Dno