• Dobrodošli na Ćaskanja. Ćaskanja forum je Internet zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Opuštena atmosfera i dobra zabava je ono po čemu smo prepoznatljivi. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija, tema... Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se ili se prijavite sa Vašim nalozima na društvenim mrežama. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. Pridružite nam se!

S Tamarom u akciji

Stemis

Neodgovorni urednik
Staff member
#1
Završila se i treća sezona "S Tamarom u akciji". Sjajna emisija, divno osmišljena ideja, ne propuštam nijednu epizodu. Tamara je toliko divna, tako pozitivna, plemenita, predusretljiva... Neke emisije su bile i potresne. Odlična ideja, ma super su, cela ekipa! :thumbsup:
Prijave za novi serijal: http://stamaromuakciji.rs/archives/1279

http://stamaromuakciji.rs
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Domorodac
#3
I ja obožavam Tamaru. Neverovatno harizmatično stvorenje. Ako bih ikog želela da mi izmoleriše stan, nju bih volela :roflmao: Zezam se, sjajn je lik. Emisija ima lep i koristan koncept. Obožavam kad porede pre i posle. Fascinira me u tako kratkom periodu da se tako preporode domovi .
 

Beba

Domorodac
Domorodac
#4
Ljubavi jesi sve to i ti...

A sad ozbiljno, redovno i ja gledam emisiju, da Tamara takva kakva je , pozitivna, puna ideja i odličan organizator je pre svega ta koja emisiji daje smisao. Lepo je videti kako tužne i nesrećne porodice pretvara u zadovoljne, kako im izvlači osmeh s lica.
Postoje još dobri ljudi kao što je Tamara, njena ekipa ili organizator ove emisije!!!