• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

S Tamarom u akciji

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.832
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Završila se i treća sezona "S Tamarom u akciji". Sjajna emisija, divno osmišljena ideja, ne propuštam nijednu epizodu. Tamara je toliko divna, tako pozitivna, plemenita, predusretljiva... Neke emisije su bile i potresne. Odlična ideja, ma super su, cela ekipa! :thumbsup:
Prijave za novi serijal: http://stamaromuakciji.rs/archives/1279

http://stamaromuakciji.rs
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Poruke
8.988
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
I ja obožavam Tamaru. Neverovatno harizmatično stvorenje. Ako bih ikog želela da mi izmoleriše stan, nju bih volela :roflmao: Zezam se, sjajn je lik. Emisija ima lep i koristan koncept. Obožavam kad porede pre i posle. Fascinira me u tako kratkom periodu da se tako preporode domovi .
 

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Poruke
10.148
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan

Ljubavi jesi sve to i ti...

A sad ozbiljno, redovno i ja gledam emisiju, da Tamara takva kakva je , pozitivna, puna ideja i odličan organizator je pre svega ta koja emisiji daje smisao. Lepo je videti kako tužne i nesrećne porodice pretvara u zadovoljne, kako im izvlači osmeh s lica.
Postoje još dobri ljudi kao što je Tamara, njena ekipa ili organizator ove emisije!!!
 

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Poruke
2.852
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
I ja volim Tamaru. Sjajan lik.
Retko kada sam uspevala da odgledam u večernjem terminu, ali bivale su neke reprize vikendom. I tako posle doručka uz jutarnju kaficu suprug i ja odgledamo Tamarinu akciju. Redovno se isplačemo. Dobro, ja se isplačem ali i on ima neku knedlu u grlu. Zezamo se, evo nedeljna terapija.
 
Vrh Dno