• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Rupu u avionu zapušili ćebadima!

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Putnici Emirejtsovog "erbasa a380" iznad Hong Konga mislili su da je eksplodirala bomba kada su zamalo otpala vrata na gotovo 9.000 metara! Rupa je sanirana lepljenjem ćebića i jastuka lepljivom trakom, i srećom tokom ove drame nije bilo povređenih.


Dejvid Rejd i njegov sin Luis mislili su da su postali žrtve terorističkog napada kada se začula strahovita eksplozija u avionu na letu iz Bangkoka u Hong Kong, a potom i udar hladnog vazduha sa mesta gde su vrata. Putnike nije ohrabrilo ni ponašanje posade, jer je stjuardesa protrčala sa uzvikom "vrata će otpasti" a potom je osoblje umesto proceduri prisilnog sletanja krenula u "opravku aviona"! Oni su, naime, odlučili da je efikasnije rešenje da se na otvor kod vrata za evakuaciju lepljivom trakom zalepe ćebad i jastuci, uprkos ogromnoj buci i temperaturi koja je bila ispod nule.
Dejvid, koji ima i letačku dozvolu za male avione, kaže da je to bila neverovatna slika - avion koji je vrhunac tehnologije leti zakrpljen na najgrublji mogući način. Drama, koja se u ponedeljak završila bez žrtava, sada ima pravi epilog. Njegov sin Luis (1:kul: prijavio je incident Odeljenju za istraživanje avionskih incidenata a ovi ga prosledili regulatornom telu za civilnu avijaciju Ujedinjenih Arapskih Emirata.....
više na str:


http://www.alo.rs/vesti/bizzare/rupu-u-avionu-zapusili-cebadima/11312
 
Vrh Dno