• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Rodila sina prvenca i to u 61. godini!

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Ljubinka M. (61) je najstarija porodilja u Srbiji jer je juče rodila svoje prvo dete, i to prvo - pa muško!


139687-12.jpg

I beba i majka su dobro!

Majka i beba su trenutno na oporavku u Ginekološko – akušerskoj klinici “Narodni front”, prenosi “Politika”.
“Pacijentkinja i njena beba su dobro, a majka sa intenzivne nege prebačena je na odeljenje”, rekao je juče dežurni lekar Željko Miković.
Bebac je nastao iz vrlo neobične ljubavi. Ljubinka je pre 40 godina u Egiptu upoznala Arčibalda iz Holandije, na turističkom putovanju.
Njihova ljubav tada nije opstala jer su oboje morali da se vrate u svoje domovine.
Međutim, pre tri godine sreli su se ponovo i odlučili da ovog puta ne odustaju od svoje ljubavi. Ari, kako ga zovu prijatelji iz Smedereva, se preselio kod svoje drage u Smederevo i tako su vezu krunisali brakom, a sada i sinom.
Ovo neobično rađanje deteta u poznim godinama neki lekari posmatraju kao “medicinski fenomen”, dok ima i onih koji su protiv Ljubinkine odluke, jer je rizikovala i svoj i bebin život.

http://www.alo.rs/vesti/reportaza-srbija/rodila-sina-prvenca-i-to-u-61-godini/9113
 
Vrh Dno