• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

R'n'R Revolution - Ljubav prolazi znaj

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Maximus

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.02.2009.
Broj reagovanja
22
Horoskop
Ovan
spot za pesmu "Ljubav prolazi znaj" mlade i perspektivne Šabačke grupe

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Ja sam tek sad videla ovo. A jel zna neko ko su ovi što se javljaju u klipu, ovi što isto imaju negde nastup uživo, klavijaturista je genije!:laugh: Pa, bih da nađem i da odslušam

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Meni još nikone odgovori na pitanje o ovom entuzijastičnom bendu koji se javlja u klipu, a ne znam šta da kucam na you tube da bih ih pronašla. Zna li neko??? Ajde, Maxo, ti si ovo postavio, pomaži, oću da crknem ako ne vidim i ne čujem njihovu kreaciju!

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Šabačka grupa R'n'R Revolution.

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Ladno sam napisala "nikone". :laugh: Izvinjavam se, ta reč ne postoji! Pa, bre, znam da je ta grupa, napisao Maxa, ali to je samo njihova pesma, u klipu se pojavljuje onaj blesavi Travolta iz Borča grede, za njega odavno znam, ali me zanima ko su ovi drugi-teško da oni pevaju ovo jer se tekst ne poklapa, to su ovi samo namontirali tako klip. Ali, sigurno je moguće naći ih na you tube, samo ako neko zna kako se zovu, ili bar pesma koju izvode...:ehej:

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Zezaš ti mene,:laugh: ali evo ti kako momci izgledaju, nisu to oni smešni iz klipa, jeste njihova muzika, ali pogledaj opet ove iz Maxinog spota, pa ćeš da vidiš na koga mislim-oni Romi što sviraju u nekom hotelu ili gde već...na njih sam mislila.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ja sada ne mogu videti youtube klip. A hteo sam da pomognem u pretraživanju. :laugh:

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Sad više ništa ne razumem:laugh: Kako ne možeš da vidiš? Nemaš vremena ili ti nešto baguje? Samo klikneš gore na Maxin klip i ne možeš da ih promašiš. Posebno obrati pažnju na klavijaturistu!:ehej::odlicno: Moraće Maxa ovo da razmrsi i odgonetne, on je ovo postavio, i sad ću da ga mučim svojom bolesnom radoznalošću!:laugh:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Jedan čika u mojoj firmi nam ne dozvoljava da gledamo youtube. :laugh:

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Evo jednog citata iz nekog našeg domaćeg filma (ne sećam se koji je, ali se sećam citata) Kaže: "Mama, čika je bolid!" :laugh: Toliko o čiki, a Maximusa moram da nagovorim da mi pomogne u traženju:trazim:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno