• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Redford oterao Paris Hilton

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Holivudski glumac Robert Redford otkrio je da je zgrožen likom i delom Paris Hilton, koju je nedavno izbacio sa festivala „Sandens". Prema njegovim rečima, bogatoj naslednici je jedini cilj u životu da se pokaže na crvenom tepihu i da pije i divlja.
Poznatom glumcu Robertu Retfordu, koji već 34 godine organizuje filmski festival „Sandens", bilo je neprijatno kada je među brojnim zvanicama video Paris Hilton, koja nije bila pozvana na ovu manifestaciju.

robert-i-paris.jpg


Redford je medijima otkrio da je zgrožen pri samoj pomisli na poznatu bogatašicu i da mu nije jasno šta ju je podstaklo da mu uopšte priđe.
Prema njegovim rečima, nije želeo ni da sasluša ono što je atraktivna plavuša htela da mu kaže, samo joj je naredio da smesta napusti događaj.

više na str:
http://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/471/Svet+poznatih/1259522/Redford+oterao+Paris+Hilton.html
 
Vrh Dno