• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Recite

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Poruke
9.993
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Imate li dana, da se necemu posvetite toliko da izgubite osecaj za vreme?
 

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Poruke
8.102
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Ima naravno i to su uglavnom bili poslovi koje volim da radim. Znaci nesto pravim, stvaram i u tom trenutku gubim svaki pojam o vremenu, satnici...
 

Skitnica

Fatal woman
Starosedelac
Učlanjen(a)
13.11.2011.
Poruke
3.125
Broj reagovanja
876
Horoskop
Ribe
Ja kada se posvetim izradnji ogrlica, zaboravim na sve oko sebe.:) I kada pomislim da je proslo tek nekoliko minuta, onda mi pogled na satu sve kaze :o.
Kad pre? Uvek se zapitam
 

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Poruke
1.213
Broj reagovanja
74
Ja mislim da su to najlepši dani, ako čovek nešto toliko voli da sve ostalo, pogotovo negativno može potpuno da zaboravi. Trenutno nemam takve dane, ali ću ih imati uskoro i mnogo se radujem tome:)
 
Vrh Dno