Reč po reč

Живота

Poznata ličnost
Član
Jutros gledam iz tramvaja gradilište kod autobuske stanice, tek 7 sati a oni mučenici već na skelama rade... mislim se kad li su ustali ako su već u 7 na skeli? Inače za doručak sam poneo gibanicu, žena pravila sinoć, baš joj dobro ispala, onako sočna, meka, dobar sira, domaća jajca ... dobro jutro!
 

Живота

Poznata ličnost
Član
Samo misli na benefite koje donosi nepušenje, nema dima, nema smrada, nema pikavaca, nema žutih prstiju, nema kašlja, ušteda 500-600 evra na godišnjem nivou, počećeš da osećaš ukuse...
 

Живота

Poznata ličnost
Član
Najteži je taj prvi dan, prespavati bez cigarete! Ja kad sam ostavljao pušenje najveća kriza me je hvatala uveče, preko dana izdržim nekako ali uveče da svisnem... u pola 9 sam išao da spavam, kad me baš uhvati neizdrž da ne znam šta ću od sebe, ja popijem jednu ili dve rakije i bude mi lakše... a da i puno sam šetao!
 

Живота

Poznata ličnost
Član
Moj ti je savet da se napiješ i to onako dobro, ko letva... posle toga u krevet i prespavaš ceo dan! Uveče kad se rastrezniš pojedeš dve jabuke na tašte, posle toga će ti biti muka, verovatno ćeš da povraćaš, što je dobro, biće ti lakše, posle opet u krevet i sastaviš do ujutru! Sutri dan kad se probudiš a ti kao nov, nema krize - izlečen si!
 
Vrh Dno