• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Reč po reč

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.514
Horoskop
Ribe
Mislis kada je osnovana nova fabrika Zmaj u Zemunu.
Da, 1946. godine pošto je nacionalizivana.
Bila je moj ponos! Od ponosa mi je ostala još samo termoelektrana Nikola Tesla TENT 1 u Obrenovcu. Svaki put kada prođem pored nje naraste mi ❤️ u grudima od ponosa.

Šta smo rekli od poklona? To što meni treba ne može da se kupi novcem, zato je cveće uvek prikladno. 😍🌹

jolemisa

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
02.05.2022.
Broj reagovanja
213
Horoskop
Škorpija
Zmaj,Geomasina,Teleoptik i Insa su bile veoma jake firme nekada,jer su bile vojne.Pored redovnih proizvoda,proizvodili su delove za nase borbene avione,a TENT,nije bio u sklopu moje firme,ali smo blisko saradjivali preko 40 i dve godine.Kolubarski Kop Polje"D".Inace sam bio u Zmaju na praksi kratko vreme,jer sam srednju skolu isao u Zemunu I na Dorcolu "MŠC" Petar Drapšin.Pored Zmaja je u blizini bio i KP Dom "Vasa Stajic"I deo osnovne skole sam proveo u Zemunu,pa poznajem tu okolinu veoma dobro.

Живота

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
28.03.2019.
Broj reagovanja
1.978
Horoskop
Ribe
Šta smo rekli od poklona? To što meni treba ne može da se kupi novcem, zato je cveće uvek prikladno. 😍🌹
Draga Taco neka ti je srećan rođendan, živa nam i zdrava bila još mnogo leta!

A ovo je poklon od mene...
1678861860370.jpeg
Nije mnogo ali je od srca... Izvini što nije u crvenoj boji

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.514
Horoskop
Ribe
A jel znate da kod mene u selu nema ni jedan električni trotinet? Nije ni malo selo, ima se i para. Ali neki fenomen se ovde dešava, ruža vetrova, šta li. 😳

Живота

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
28.03.2019.
Broj reagovanja
1.978
Horoskop
Ribe
Baš čudno 🤔 A jel bilo nekih neobičnih pojava u zadnje vreme u selu? Jel se vrzmao možda neki NLO iznad sela? Jel nisu padale žabe sa neba? Možda imate neki Haarp u blizini... 5G mreža? Treba to ispitati, najbolje da se obratite nekom stručnjaku, predlažem Neđu Belog Maga!
maxresdefault.jpg

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Šta bi ove zime sa mečkom, je l izlazila? Kad je to beše?

Живота

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
28.03.2019.
Broj reagovanja
1.978
Horoskop
Ribe
U to bilo na Sretenje pre mesečak dana...

šufnudla

neprilagođena
Starosedelac
Učlanjen(a)
26.11.2016.
Broj reagovanja
3.027
Horoskop
Strelac
Taci želim sve najbolje i krila na mentalni pogon kao najpouzdanije prevozno sredstvo 🥰.

jolemisa

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
02.05.2022.
Broj reagovanja
213
Horoskop
Škorpija
Po nartodnom verovanju znaci da ce zima da se produzi.Pa kud ces gore od ovaoga 2-3 dana toplo,pa toliko hladno.Nikako da se prestane sa lozenjem,a i Baba Marta cini svoje i kad sija Sunce,duva hladan vetar.

Vrh Dno