Reč po reč

Njavica

Dreamer.
Član
Jel ja to vidim sneg napolju? :D
Šta radiiiite ljudiii kako provodite ovaj odmor koji smo dobili?
 

Taca

ona, stara
Član
Žena je na bolovanju ne mrda iz kuće i postaje paranoična, ja moram i na posao i u nabavku i nosi ćaletu kući i 100 puta dnevno peri ruke, briši kvake alkoholom, pazi šta pipaš, pazi gde staješ, kako se pravilno stavlja maska, kako se pravilno skida maska, kako rukavice... ne znam, sve postaje previše komplikovano i zamorno za moje ionako već istanjene nerve! A onda čujem kako je sezonski grip opasniji od korone... pa čemu onda sva ova histerija?? U Srbiji je 2001 od sezonskog gripa umrlo 200 ljudi za 3 meseca!
Potpuno te razumem. Prvo sam bila u fazonu „toe samo grip“. Onda sam ušla u fobiju „briši kvake, hloriši pod, peri papuče, opet briši kvake, kanulo na pod, opet pod, dotakla sam slavinu, peri ruke, ko je dirao peškir...“ vrzino kolo ko ona pesma od unjkavog Kneza: „...dal si ikada...kao tebe ja...kao tebe ja, dal si ikada...“
A onda sam danas nešto splasnula, pa jbt, kako sam preživela do sada?
Te umesim mekike i razvijem ih i isečem na stolu, mrtva ladna a da nisam prethodno dezinfikovala astal. Povukao mi se OKP na moje oči. Nećeš ga Merkure i Saturne. Čak se više ne sekiram ni kako ću finansijski preživeti, realno, izmišljavamo. A i onaj kiseli kupus greota da se baci. I bogat je vitaminom C.
Toliko za današnje javljanje.
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Ne čitam vesti o koroni. Ne zanima me više koliko ima bolesnih, mrtvih.
Da l ima nekih test, recimo, bris mozga da vide hoćemo li poludeti ako gledamo KZM (konferencija za medije, jedva sam provalio skraćenicu) AV (ovo nije skraćenica, već lavež!!!)?
 

Njavica

Dreamer.
Član
Ja ne mogu, svakako sam izdeprimirana jer sam zatvorena u zgradi bez ikakve zanimacije nemam ni gde da izađem, još samo mi fali ono trovanje preko televizije za pranje ruku i ostalo.
 

šufnudla

neprilagođena
Član
Koja pošast je morala da nas zadesi (em korona, em izolacija, em u svemu tome još i histerični predsednik svako malo na tv) da bih shvatila kako se divnim poslom bavim i kako je najbolje provedeno vreme u toku dana - ono koje provedem u Google učionici :smug:
 
Vrh Dno