Reč po reč

Живота

Poznata ličnost
Јутрос је из сунцем окупане Калифорније стигла тужна вест да је изненада у својој 104. години умро Кирк Даглас...:( Нека ти је вечна слава драги наш Кирку... или Кирке... како је правилно? Како год, потресен сам, не могу сада да мислим о правопису!
 

simpleman

Suspendovan nalog


Ima ih još na kupujem prodajem ali ja sam uzeo od ovoga iz Leposavića.Verovatno ćeš malo morati doradjivati ploču gde leži motor komad od nekoliko cm nekog metala,debljeg čeličnog lima ili sl. da bi je produžio ali možda ima da se kupi gotova,ja sam sam ovo radio,zatim trkač za remen doraditi da bi pasao na osovinu a ostalo su sitna zezanja koju mogu da ti živce iskidaju,podešavanja,sajlice,oprugice itd. da bi radio kako mu ti kažeš.Izgleda komplikovano ali nije toliko strašno, jedino su živci u pitanju kod montaže.Prodavci uglavnom kažu da ovi motori pašu na skoro sve...što je donekle i istina ali uz doradu koja nije skupa.Isplati se veruj mi jer jedna generalka nekog motora košta više od ovog novog a ako ne možeš sam sigurno poznaš nekog ko se makar malo razume.Možda kod tvoga neće trebati toliko rada.Možeš ti to!!!
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Hvala ti. Čini mi se da će odgovarati ovaj od 6,5 ks. Ali to će već majstor proceniti. Realno, ovi motori nisu skupi, ako vrede. Za njen stari motor nema delova. To je freza iz 80’ih.
 

simpleman

Suspendovan nalog
Vrede sigurno,motori su dobri.Inače mogu se pronaći još delovi i za taj stari motor, ali bi ti dok sve zameniš ispalo isto. A i delovi nisu više kao nekada kvalitetni tako da se isplati sigurno kupiti ovaj novi.:thumbsup:
 

Живота

Poznata ličnost
Inače, kad smo kod Valentina i dana zaljubljenih, ovde je uvreženo mišljenje da je Valentin "katolički" svetac, što je netačno, Sv.Valentin spada u ranohrišćanske svece, pominje ga i pravoslavna crkva samo što ga ona ne obeležava kao zaštitnika zaljubljenih!
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Imam utisak da mi je tek došla zima. Opet sam u kući, a taman sam se razmileo napolju. Da imam para, ne bi me zima videla!
 
Vrh Dno