Rec, dve o meni...

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
U ovoj temi pisacu o sebi. Ne zato sto ne umem o drugima, vec sebe najbolje poznajem.
Ukratko, covek sam koji ume da plane i sasije sve u lice, a posle se pokaje. Ali, sve sto kazem, od srca je. Svejedno, preteram, ali dobronamerno. Utesno za sagovornika, zar ne?
Ali umem i da cutim, cutim i trpim. I cekam svoj trenutak, strpljivo. Uglavnom ga i docekam. Ako ga nisam docekao, to znaci da jos cekam. Kapirate?
Sve u svemu, koja god da je opcija u pitanju, nikada ne kazem bas sve. No, sta god budem rekao u ovoj temi o sebi, nece bas sve biti samo o meni. Ako me razumete...
I dok vam ne kazem sve u lice, strpljivo cekajte. Do tada, ;)
 
Poslednja izmena:

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Ne zurite da kazem sve u lice. :) Ume da bude neprijatno. Naravno, ne uvek i ne svakome. Uostalom, rec, dve sam vec rekao. Za ostatak naoruzajte se strpljenjem. I ja sam.
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Znaš šta @Stemis , najviše bih volela da mi kažeš sve baš u lice:).
Naravno i ovde, svi smo ovde ravnopravni!
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Znaš šta @Beba, kada se sretnemo isuviše je malo vremena da ti kažem sve. Ali pokušaću. :)
Jesi li gledala film Jerry Maguire?
 

Taca

ona, stara
Član
Dobro je ova rečenica: "reći sve u lice". Zvuči preteće, mada, to je suština jednog odnosa, naročito prijateljskog. Za šta vam trebaju prijatelji? Šta je to što želimo od njih? Tapšanje po ramenu? Ili istina? Ne mora baš da se "saspe" ali ... Naravno, nema svako "stomak" za istinu u lice. Postoje zaista bliski prijatelji kojima možeš da kažeš i ono što im se ne dopada a još ređi su oni koji će tebi reći sve u lice. Pitanje je samo šta kome treba, tapšači ili sasipači. Svako može da bira sa kojima će se okružiti.
 

Njavica

Dreamer.
Član
Htela sam da zezam kako vec imamo poglavicine 3 teme, al ovo su knjizevni radovi i tek sad vidim, i sad cekam da vidim neki tekst da citam! :)
 
Vrh Dno