Rasni protiv džukaca

Domaća džukela vs Femsi rasni ker

  • Za Dodža

  • Za fensericu

  • Ne volim kučiće

  • Imam mačku


Rezultati ankete su vidljivi nakon glasanja.
T

Tokunaga

Gost
Pre neku godinicu, ostavim Yugo kod školskog da ga malo "pretrese".
Sutradan uveče odem po auto, krenem da ga dozivam ali me ne čuje u radionici. Međutim, čuo me njegov pas. Mešanac, malo je ličio na staford terijera ali višeg.
Krene on lagano prema meni, sa lavežom, i ja se povučem van dvorišta. U tom momentu, drugar ga čuje i pozove ga po imenu, normalnim glasom. Pas se okrene i vrati na svoje mesto odmah, i ja prođem do radionice.
Pošto radovi na Yugu nisu bili gotovi, dogovorimo se da dođem sutradan po auto.
Drugar ostane u garaži, ja krenem nazad. Na pola puta vidim psa i instinktivno stanem. Pas me gleda ali ne laje. Razmišljam da se vratim nazad, ali iz nekog razloga lagano nastavim prema izlazu. Nije se ni pomerio, niti zalajao.
Zatvorim kapiju za sobom, okrenem se, pogledam ga a on me i dalje nemo gleda.
Pa, majku mu, koliko bi koštala obuka za nekog nemačkog ovčara (npr) da ima ovakav rezon "gazda mi je rekao da si ok, izađi slobodno".
Sutradan, priča se ponovila kod mog dolaska, a kod odlaska sam izašao kolima uz pratnju drugara.
Od tog dana, iako smo imali samo radne pse, potpuno sam promenio mišljenje o mešancima.
 

Gđa Blejz

Izmišljen lik
Član
To mu je politički alijas za potrebe prošlih izbora ;). Inače je Med. :D

Meni je najlepši a i marketing je čudo. Sada svi moji prijatelji "vide" u njemu bogznašta. Pa kako hoda kao na izložbi, pa kako je lep i graciozan...inače, jeste pametnica, i pokupio je sve fazone moje porodice, kada dođem sa posla obavezno me ljubi jer to rade i deca i strašno se svađa sa mnom...čim ga grdim za nešto on ispušta neke zvuke negodovanja....ma baraba jedna. :laugh:
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Ne opredeljujem izmedju fensi pasa ili ne. Meni su svi slatki. Volim pse.
 

šufnudla

Poznata ličnost
Član
Pa, sad... nisam luda za ovim napirlitanim kucama. U stvari, ne volEm njihove gazde. Ne mogu baš ni da kažem da ne volim neke rasne pse. Ja sam, u stvari, "kučkarka" u duši.:happy:
 
  • Sviđa mi se
Reagovanja: Gea

Gđa Blejz

Izmišljen lik
Član
Pre ove džumare imala sam rasnog psa, srednju francusku pudlu, sinonim za "napirlitanog" psa. Iako sam se ovde izjasnila za "džukce" moja Alja je bila najdivniji, najpametniji, najveseliji i najživahniji pas na svetu. Išle smo na međunarodna takmičenja, o šišanju i feniranju da ne pričam, 20 marki u vreme kada je pošten svet radio za 2 marke. I uživala sam u njoj. Zajedno smo preživele bombardovanje a o izlascima (zajedničkim) po kafićima da ne govorim. Izuzetan pas. I naravno, nikada nije do psa (ili deteta) uvek je do vlasnika (ili roditelja). I ako govorimo o psima i ako govorimo o deci.
...a mačke...pa imala sam ih na desetine, ali samo jednu koja je živela samnom u stanu. I ribice...i papagaja, amazonca, bezobraznog, zelenog Bendžamina...i glupog patuljastog zeca Pakija... ja sam azil za sve životinje koje kupe ili dobiju prijatelji pa posle nemaju pojma šta će sa njima.
 
Vrh Dno