• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Radničko kafanče "Ćaskanje"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Ovoj je meso kude zalaze samo oni koji oće da se opuštaju, da nešto popiju, izedu i još po nešto. Ako ste golema gospoda i još pogoleme gospoje nemoj da nalegate ovdeka, ovde ima svašta i zabranjeno je da se vrevi po gospodski...savremenu gramatiku da si ostajite doma. Ovde je prost svet, sve sami radnici, pošteni seljaci, zadrugari, al se najde i po neki probisvet, zato nemoj se mešate sas nas ako neste pošteni ljudi i ako oćete da si turite guzicu na žar.

Mog' da pogledam kroz prsti na ovej naše koji nas uređuju, al ne mož' da ima protekciju svako...čim dojdete odma mora da se ponašate u sklad sas atmosferu i govorno područje iz koje dolazite. Leskovac, Pirot, Vranje, Čačak, Šabac, Niš...ma sve vi primamo.

Osećajte se kao da ste si dom, al nemoj da ga preterate. Psovanje i vređanje je strogo zabranjeno, men' se omakne, al nemoj da se i vam počesto omačinje.

Retko si više imamo ovakve kafanice i zadruge, zato vas molim da si povedete račun da si ovoj mesto sačuvamo. Može da se turaju neke domaće pesme al da ne preterujemo jel si imamo poseban forum za muziku, zato nemoj da nas bombardirate sas onej pesme što gi s'g zovu šund, jel si i mi ovde zadržavamo pravo na nekakav kriterijum.

Još nešto, ovde se može turaju šale, dosetke, tračarije i smejurije al ništa bezobrazno, sve mora da bude na nivo.

Uživajte kolko možete, ja ću pokušam, jega mi bude jako dobro.​
P.S. sad moram ozbiljno i po gospodski i sas kulturu da me neki razumu:​
ovo može da nam posluži kao mesto za bilo kakve dnevne priče, za naša dešavanja, neke razgovore, da ne bi prenatrpali porukama ostale teme koje nisu baš prikladne za bilo šta.​
Ovo je za sve ljude dobre volje, pa i one ljute koji žele da se malo zabave. Nadam se da nam uredništvo neće zameriti. Hvala.​
Živeli!​
rakija1.jpg

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci

da gu ja presećem vrpcu na ovo kafanće.... će se zboruva da je Jasna prekinula tu vrpcu....:laugh:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
jel ima dobra pevaljka ovde?

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
će se nađe, će se nađe... Stemis.... samo da si navatamo nešto polepše....:laugh:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci

ova si poe mnogo ubavo....

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci

a sad da si zaradimo parinje, na ovaj ubav čoček....

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Kakvija smo toj ljuđe, odma pitujemo za pevaljku, lele lele lele.... malko si zborite, malko provrevite, vi bi odma ukačili pevaljku na astal. :laugh:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
nema si more šta da si izedu....

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Koj si je gladan će se poslužuje sam...ovoj je kako "srpski astal" na mesto onija švedski.

Nemoj da si lomite jezici i ovaj slova po tastature, zborete si kako ste navikli, ja sam se malo malko našalil'...Uvod je bil' samo teka...za adet, da se ne zamakne. :)

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
ma turi nam nešto da izemo, će popadamo pod astal....

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Daj Boki nešto da ne spremam većeru:hungry:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
images-7.jpg

eve papričke, samo da si ispečem a koj gi zgotovi meso na ovaj silan narod....?????

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
imamo si kuvar ....daj nam onaj voz, će se naemo od njeg

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Jel ovde da pozdravim bandu? :D

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Samo nešto brzo da bacim na roštilj...batačići, ražnjići...ko voli.

rostilj.jpgdsc06241_1b.jpg

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ja cu diskretno cornisati ove cevapcice...Tako me molecivo gledaju...<3

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Ja mislim da će jedan "šank" dobiti malu konkurenciju, mislim da je zdravo. Ništa lično, ali kafanče je kafanče. :notworthy:

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Dobro...Domacine daj jedan Jelen...Da proguram ove cevape...:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno