Boki
Suspendovan nalog
- Učlanjen(a)
- 15.01.2013.
- Broj reagovanja
- 3.361
- Horoskop
- Ovan
Ovoj je meso kude zalaze samo oni koji oće da se opuštaju, da nešto popiju, izedu i još po nešto. Ako ste golema gospoda i još pogoleme gospoje nemoj da nalegate ovdeka, ovde ima svašta i zabranjeno je da se vrevi po gospodski...savremenu gramatiku da si ostajite doma. Ovde je prost svet, sve sami radnici, pošteni seljaci, zadrugari, al se najde i po neki probisvet, zato nemoj se mešate sas nas ako neste pošteni ljudi i ako oćete da si turite guzicu na žar.
Mog' da pogledam kroz prsti na ovej naše koji nas uređuju, al ne mož' da ima protekciju svako...čim dojdete odma mora da se ponašate u sklad sas atmosferu i govorno područje iz koje dolazite. Leskovac, Pirot, Vranje, Čačak, Šabac, Niš...ma sve vi primamo.
Osećajte se kao da ste si dom, al nemoj da ga preterate. Psovanje i vređanje je strogo zabranjeno, men' se omakne, al nemoj da se i vam počesto omačinje.
Retko si više imamo ovakve kafanice i zadruge, zato vas molim da si povedete račun da si ovoj mesto sačuvamo. Može da se turaju neke domaće pesme al da ne preterujemo jel si imamo poseban forum za muziku, zato nemoj da nas bombardirate sas onej pesme što gi s'g zovu šund, jel si i mi ovde zadržavamo pravo na nekakav kriterijum.
Još nešto, ovde se može turaju šale, dosetke, tračarije i smejurije al ništa bezobrazno, sve mora da bude na nivo.
Uživajte kolko možete, ja ću pokušam, jega mi bude jako dobro.
Mog' da pogledam kroz prsti na ovej naše koji nas uređuju, al ne mož' da ima protekciju svako...čim dojdete odma mora da se ponašate u sklad sas atmosferu i govorno područje iz koje dolazite. Leskovac, Pirot, Vranje, Čačak, Šabac, Niš...ma sve vi primamo.
Osećajte se kao da ste si dom, al nemoj da ga preterate. Psovanje i vređanje je strogo zabranjeno, men' se omakne, al nemoj da se i vam počesto omačinje.
Retko si više imamo ovakve kafanice i zadruge, zato vas molim da si povedete račun da si ovoj mesto sačuvamo. Može da se turaju neke domaće pesme al da ne preterujemo jel si imamo poseban forum za muziku, zato nemoj da nas bombardirate sas onej pesme što gi s'g zovu šund, jel si i mi ovde zadržavamo pravo na nekakav kriterijum.
Još nešto, ovde se može turaju šale, dosetke, tračarije i smejurije al ništa bezobrazno, sve mora da bude na nivo.
Uživajte kolko možete, ja ću pokušam, jega mi bude jako dobro.
P.S. sad moram ozbiljno i po gospodski i sas kulturu da me neki razumu:
ovo može da nam posluži kao mesto za bilo kakve dnevne priče, za naša dešavanja, neke razgovore, da ne bi prenatrpali porukama ostale teme koje nisu baš prikladne za bilo šta.
Ovo je za sve ljude dobre volje, pa i one ljute koji žele da se malo zabave. Nadam se da nam uredništvo neće zameriti. Hvala.
Živeli!