• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

radni dan jedne bosanke-iz dnevnika

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
Probudila sam se,brzo umila,pomuzla krave,nahranila kokosi i zeceve,otjerala koze i krave na pasu,probudila djecu,napravila im dorucak,spakovala ih za skolu,odvezla ih u skolu,isklepala kosu,pokosila travu,otisla na posao,posvadjala se sa sefom,izbacla ga iz kancelarije,zaradjivala novce,zaradila novce.Dosla kuci,iscijepala metar drva,skuhala rucak,pokupila decu iz skole,nahranila ih,prijavila porez na dobit,otisla u polje okopati zelje i krompir do mraka,otisla kod frizera,vratila se kuci,utjerala krave i koze u stalu,spremila veceru,obnovila osiguranje za auto,nahranila djecu,okupala,stavila ih na spavanje,oprala masinu vesa,platila racune putem bankinga,pogledala postu,rasirila ves,pojela koru kruha sa maslacem i medom,i kad sam se konacno spremila za spavanje pade mi na pamet-
-Sunce ti j...m!Moj muz! Cijeli dan lezi na kaucu bez seksa!!!!

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
:lud:

..aaaa, pa nije deci domace zadatke prekontrolisala :laugh: Ne moze tako, mislim.. nije u redu :laugh::laugh:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
a kad je očistila cipele mužu i deci?

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Kako je zena samoziva.:laugh:..zaista...jadni covek ceo dan sam u krevetu...:Dbez seksa dog se ona secka...:laugh:

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Sva sreća pa sam danas dobro raspoložena, inače bih se rasplakala sad zbog njegove tužne sudbine :laugh::laugh::lud:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno