Puls poznatih

Beba

Poznata ličnost
Član
#1
Zašto ova objava ovde, pa gore piše ako ne znate gde da postavite temu ovo je pravo mesto;)

Zaista mi je bilo drago kada sam pronašla tekstove i slike naših NEKADA poznatih javnih ličnosti...sportista, voditelja, glumaca.
Kao devojčurak neke sam "beskrajno" volela, nekima se iskreno divila...

Kapičić danas puni 69 godina: Njegov život obeležila ljubav sa jednom od NAJLEPŠIH JUGOSLOVENKI!
VtBktkqTURBXy8zMjc2YzU5ODUyYzhlNjI0NjNlMzg5ZDViMzhkMDgwYy5qcGVnkZMCzQKeAA.jpg
Poznati jugoslovenski košarkaš danas puni 69 godina. Bio je sjajan na terenu. Zapao je za oko košarkaškim stručnjacima, koji su umeli da cene njegov talenat. A priemtile su ga i mnoge žene. Jednoj prelepoj glumici pošlo ja za rukom da zavede Dra
Kapičić koji se rodio u Beogradu, igrao je za Crvenu zvezdu za koju je vezan najveći deo njegove karijere, a nosio je i dres Kelna uz Nemačke.
U dresu reprezentacije Jugoslovanije igrao je na brojnim Evropskim i Svetskim prvenstvima. Tako je Dragan od sina Jove Kapičića, šefa državne bezbednosti SFRJ i zamenik ministraa Aleksandra Ranković, postao poznato ime naše košarke.
U ovaj sport zaljubio se neizbežno, a u glumicu Slobodanku Bebu Žugić sudbinski.

"Januara 1974. godine na kioscima se pojavljuje okasneli novogodišnji poklon za sve mlade Jugoslovenke- prvi broj LADE, savremenog magazina za devojke.
Koštao je tri dinara. A sadržaj je bio "neprocenjiv"...
Naslovna strana , ona najvažnija je blistala osmesima slavnog košarkaša Dragana Kapičića i sve popularnije mlade glumice Slobodanke Bebe Žigić..."
Te 1974 godine proslavili su pet godina ljubavi.
download (6).jpg
 
Top