• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Psi uče voziti auto

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Tjeraju se 20 na sat:

Dreser uspješno uči pse da voze aute

Neobični je projekt zapravo nastojanje Novozelandskog društva za prevenciju nasilja nad životinjama pokazati ljudima da napušteni psi nisu stvorenja drugog reda. VideoMark Vette, novozelandski dreser životinja, već dva mjeseca uči tri darovita psa da voze aute. Monty, Ginny i Porter za sada još nisu u stanju samostalno upravljati vozilima, no već za tjedan dana bi i tome mogli svjedočiti.

Naime, Porter, deset mjeseci star mješanac, pokazao je zavidan talent te će ga uskoro pustiti na trkaću stazu da pokuša bez ičije pomoći napraviti krug.
Neobični je projekt zapravo nastojanje tamošnjeg društva za prevenciju okrutnosti nad životinjama pokazati ljudima da napušteni psi nisu stvorenja drugoga reda te da je u njima puno potencijala i ljubavi zbog čega zaslužuju topli dom i obitelj.
Pogledajte u videu kako je počela akcija 'schVUFmacher'', kakvu su obuku ti slatki psi u međuvremenu prošli, te kako se danas snalaze iza volana u automobilima koji su prilagođeni njihovoj fizionomiji.
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.771
Broj reagovanja
16.890
Horoskop
Ovan
neki ljudi zaista nemaju pametnija posla. :D
 
Vrh Dno