• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Prvi glas Srbije

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Da li pratite Prvi glas Srbije? Ko je po vama favorit? Za koga navijate?
Ja ih gledam zajedno sa decom, ali nikada ne dočekam rezultate glasanja. Po meni je favorit Sara, a navijam za Mirnu, jako mi je simpatična.

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
I meni se cini da Sara ima najvise sansi.... Ne svidja mi se samo sto siroke narodne mase odlucuju o pobedniku.To nije rezultat kvaliteta, vec broja rodbine, prijatelja, komsija, koji ce glasati..

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ako ste sinoć pratili završeno veče, a ja sam sam kraj, onda znate da je pobednik Prvog glasa Srbije Mirna Radulović. :)

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Mirna: Iznenađena sam što sam pobedila, Sara: Pobeda je bila stvar ukusa

Titulu “prvog glasa Srbije” sinoć je ponela Mirna Radulović iz Subotice, nakon duela sa Nevenom Božović. Prva je iz igre ispala Sara Jovanović koju je izbacila publika. Finalnu odluku doneo je žiri, koji je presudio da Mirna bude nagrađena snimanjem i promocijom albuma u vrednosti od 100.000 evra.

306557prvi-glas-srbije20.jpg

- Iskreno sam se iznenadila što sam pobedila. Nadala sam se, ali nisam očekivala pobedu. Drago mi je što smo se Nevena i ja ponovo našle u duelu. Sve je prošlo odlično, ništa sebi ne zameram - kaže za „Blic“ Mirna Radulović koja je posle četiri meseca borbe ponela titulu pobednice druge sezone “Prvog glasa Srbije”...

više na str:

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/363...-sam-pobedila-Sara-Pobeda-je-bila-stvar-ukusa

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Slažem se da je stvar ukusa, ali isto tako, mogu da kažem da je Sara najlošiji pevač od tri super finalistkinje i poprilično sam pozitivno iznenađen da je ispala glasovima gledalaca, jer je svoj nastup bazirala najmanje na pevanju. Za ovakvu Srbiju za mene je to bilo prijatno iznenađenje. Kada sam ukapirao da će pobednika izabrati žiri bio sam siguran da će Mirna pobediti.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Popularni šou je dobio pobednicu i podelio Srbiju. Stigle su i otvorene pretnje. Poznate ličnosti su se oglasile, a bivši pobednici izrazili svoj bunt. Jedna pevačica je progovorila o raskidu, a druga se porodila i svom sinu dala balkansko ime. Sve ovo i još mnogo pikanterija pročitajte u nastavku teksta.

news37215.jpg

Muzički šou “Prvi glas Srbije” nakon pet meseci je završen a pobedu je odnela fantastična Mirna Radulović. Iako nije uvek imala podršku publike, pevala je bez greške od početka do kraja takmičenja i za to je bila i nagrađena. Međutim, ova devojka nije svima bila favorit, što i nije čudno jer ne može svakom da bude omiljena. Ipak, neki od fanova su otišli u krajnost i počeli da prete mladoj pevačici.
- Je*em li ti majku!!!I ti pobedila? Ti nemaš pojma o pevanju… Jedva čekam kada ću da te vidim kako će te neko prebiti!!!! - glasio je komentar koji je čak i sama Mirna videla i prosledila da i ostali ljudi vide.

to, i još mnogo toga na str:
http://poznati.info/estrada-u-prote...-od-otvorenih-pretnji-pobednici-talent-soua-d

Vrh Dno