• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Prostitucija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Na vratima javne kuće se pojavi otmjen, elegantan, njegovan čovjek (to se događa krajem 40-ih i početkom 50-ih godina!).

Madame, vlasnica bordela ga pita:
"Mogu li Vam pomoći?"
- "Htio bih do Valerije!"

"Poštovani gospodine, Valerija je naša najskuplja cura! Želite li možda neku drugu djevojku?"
- "Ne, hoću baš Valeriju!" -
Madame poziva Valeriju, koja silazi sa stepenica i objašnjava mu da je cijena 5.000 maraka!
Čovjek nije ni trepnuo, izvadio je iz džepa novčanik i predao traženi novac. Oboje odlaze u gornje prostorije. Poslije nekih sat vremena silazi gospodin, vidno olakšan i zadovoljan.
Slijedećeg dana se čovjek opet pojavljuje i opet traži Valeriju. Valerija mu objašnjava:
"Do danas još nitko nije dva puta zaredom došao kod mene, jer sam očigledno preskupa! Popusta nema, cijena je opet 5.000!" Gospodin plati bez riječi i odlazi sa Valerijom. Poslije sat vremena napušta bordel, zadovoljan kao i prošli put.

Slijedeće se noći gospodin opet pojavljuje. Svi se u bordelu čude jer opet traži Valeriju. Opet sve isto, on plaća i odlazi sa Valerijom.
Poslije burnog doživljaja, Valerija ne može izdržati i pita ga:
"Nitko još nije bio 3 puta kod mene, a ti dolaziš treću noć za redom! Odakle si?"
- "Iz Müselbacha (neka vukojebina u Tirolu)!" -
Ona: "Stvarno, pa to je nevjerojatno! I ja sam odatle!" -
On: "Znam! Umrla ti je sestra, ja sam njen advokat! Ostavila je u svojoj oporuci da ti za života predam njeno nasljedstvo od 15.000.- maraka!!!"

Naravoučenije:

Tri stvari na ovom svijetu su ti sigurne:
1. smrt
2. porez
3. i da će te advokat zajebati!!!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno