• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Promocija knjige Bolest kao put do izlečenja

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
U četvrtak, 24. januara u 18 sati, u Delfi Caféu u SKC-u


19065.jpg


U četvrtak, 24. januara u 18 sati, u Delfi Caféu u SKC-u biće održana promocija knjige „Bolest kao put do izlečenja“. O knjizi će govoriti Vlado Ilić, ovlašćeni instruktor porodičnog rasporeda, prof. dr Vuk Stambolović, jedan od pionira alternativnog lečenja kod nas, i Nebojša Barać, urednik knjige.

„Bolest kao put do izlečenja“ je značajno klasično delo psihosomatske medicine, internacionalni bestseler koji je preveden na 24 jezika i prodat u preko million i po primeraka.

Veliki umovi iz oblasti medicine odvajkada su ukazivali na činjenicu da svaka bolest ima svoj dublji uzrok i da tek poznavanje i osvešćivanje tog uzroka vodi do istinskog izlečenja. Holističko-humanistički psiholog Torvald Detlefsen i lekar i psihoterapeut Ridiger Dalke ovim pionirskim delom iz oblasti psihosomatike ukazuju na put koji vodi ka dubljem razumevanju bolesti.

više na str:
http://www.dominomagazin.com/article/19065
 
Vrh Dno