• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Prolećni hit

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
'Brončana' Kate obara s nogu

Ova će haljina biti proljetni hit među trendsettericama

Iako je zima tek pokazale svoje zube, Versace je izbacio kolekciju za proljeće i jako je vruća. Barem ako je suditi prema fotografiji predivne Kate Moss.

0405007.69.jpg


Za svoju zadnju kampanju, proljeće 2013., Donatella Versace odabrala je remontirana manekenska imena: Kate Moss, Daria Werbowy i Joan Smalls.

Ovi su profesionalni snimili kampanju u brončanom izdanju. Osim naravno izvrsnih fotografija, iskusna je Donatella uspjela svim trendsettericama baciti 'bubu u uho' kako će proljetna kolekcija biti izvrsna.

Već i po fotografiji prekrasne Kate koja nosi narančastu seksi haljinu da se naslutiti da će vjerojatno svi poludjeti za takvom haljinom i bojom koja bi mogla obilježiti proljeće.

'Imati tri glamurozne ikone: Kate, Dariu i Joan u jednoj kampanji nije lagan podvig. No, i Mert i Marcus su ovoga puta nadmašili sami sebe', izjavila je ponosna Donatella Versace.
N.Š.
 
Vrh Dno