• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Prognoze poznatih astrologa sa NJuz.Net-a

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Poruke
9.398
Broj reagovanja
659


Nju(z) Ejdž horoskop 20.02. – 27.02.2012.


Ovan (21. mart – 19. april) – Neka ti bude uteha da je Bog za svakog od nas imao plan, mada je tvoj plan bio nekako zgužvan i sav prekriven mrljama od kafe.

Bik (20.april – 20.maj) – Roditi bebu je duboko, intimno i intenzivno iskustvo, ali uprkos talasu emocija, bolu i svom tom napinjanju, to nije ono što si uradio u WCu pre sat vremena.

Blizanci (21. maj – 20.jun) – Postoje neke stvari koje novac jednostavno ne može da kupi, kao na primer slobodu. Ipak u nedostatku svega toga ni kućni pritvor nije baš tako loša varijanta.

Rak (21. jun – 22. jul) – Ti nisi tip devojke koja veruje u ljubav na prvi pogled, ali će ovonedeljna poseta ginekologu sve to da promeni.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Ove nedelje će ti petica u školi biti nadohvat ruke. Ipak, kao srednjoškolski profesor, trebalo bi da razmisliš šta će biti sa tvojom karijerom ako tako nešto uopšte probaš.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Zvezde bi ti rado predvidele sudbinu, ali bi ti onda lukavo mogao da odeš i nekako je promeniš i to više ne bi bilo to.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Zvezde ti ove nedelje preporučuju oprez u vožnji, povećanu fizičku aktivnost i uplaćivanje 1000 evra na račun astrologa zvanog XIO koji ti daje tako dobre savete.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – U tvom životu dominira jaka energija, koju je doduše srpska Vlada rasprodala i uništila u zadnjih nekoliko godina, tako da očekuj da ćeš ubuduće mnogo više plaćati za nju.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Zvezde će ove nedelje pokušati da ti predvide da si ti duboka i produhovljena osoba i da tvoje odluke i postupci ove nedelje imaju dalekosežne posledice, ovog puta bez praskanja u smeh.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Iako tvoja ljubav ne zna za granice, okružni sudija je jasno rekao: 700 metara i ni makac bliže.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Jedan Lav će ti ove nedelje pljunuti u hranu pre nego što ti posluži, Blizanac će da te odžepari dok se budeš šetao gradom, a Škorpija će da razglasi po čitavom tvom društvu kako nisi, što bi se reklo, baš naročito obdaren. Očekuj da te Ovan i dalje zavlači za tih 2000 dinara koje si mu pozajmio.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Ljubav je u vazduhu u tvom znaku ove nedelje, ali će vrlo brzo da padne na čaršav i samo stvori veliku fleku.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban​
 
Vrh Dno