• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Producent "Nemoguće misije": Zbog nas sad ceo svet zna za Dačića

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Producent "Nemoguće misije" Goran Marković, koji stoji iza skandala sa premijerom Dačićem i voditeljkom bez gaćica, dao je intervju za hrvatski "Jutarnji list". Marković je istakao da ovo nije prva epizoda "Nemoguće misije" čije je emitovanje zabranjeno.

651877-sou-dacic.jpg


- Dosad su zabranjene tri emisije: jedna s poznatom novinarkom Brankicom Stanković, autorkom emisije "Insajder" na B92, druga s pevačem Harijem Mata Harijem i treća s Isidorom Bjelicom. U skorije vrijeme to se ne događa, pažljivo pregledamo emisiju i učesnici je odobre - rekao je Marković za "Jutarnji list".

Producent je objasnio da cilj emisije nije ismevanje poznatih ličnosti, već kritikovanje društvenih anomalija.

- Svašta sam priređivao. Borisa Novkovića smo ubedili da je autom udario čoveka i ubio ga, a sutradan mu je došao na sahranu. Kada je shvatio da to nije istina, bio je oduševljen - naveo je primer Marković.

Prema njegovim rečima, Dačić je prvo rekao da se ne ljuti, a kasnije su savetnici premijera izjavili da je to "sramota za njega i ruglo za Srbiju".
više na str: (pogledati obavezno)
http://www.24sata.rs/sou/vesti/vest...og-nas-sad-ceo-svet-zna-za-dacica/74564.phtml
 
Vrh Dno