• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Problemi sa mobilnim telefonima

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Na telefonu Samsung J3 (2017) posle ažuriranja sistema non-stop izlazi poruka " Google play usluga je zaustavljena".

Kako da rešim ovaj problem, da li da ga nosim do nekog VIP servisa ili?

Gledala sam neke tutorijale na YT i nisam uspela da sredim da se ta poruka više ne pojavljuje.

Unapred sam zahvalna na odgovorima.

Džudi72

Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Probaću da deinstaliram update aplikacija..da li to radim sa svim aplikacijama ili samo sa Google store play, pošto je to valjda vezano?

Džudi72

Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Čitala sam mnogo tekstova na netu..ne mogu ja to sama da vratim telefon na fabrička podešavanja pa da posle sve vraćam sa računara.

Ne mogu! :(

Džudi72

Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Hvala Stemis..

Ostavila sam ga danas u servisu jer mama ne dozvoljava da joj "čačkam po telefonu i spržim karticu". Ovo je inače drugi njen telefon koji ne radi zbog mene ( prvi je upao u vodu )

Džudi72

Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Nemam problem :) ali imam pitanje.

Dobila sam imejl od A1 sa ponudom da sada obnovim Ugovor iako ističe u maju. Naime, u februaru-sada imaju ponudu mobilni telefon
TCL 403, tarifa Start 1499 din.
U ovoj ponudi nude uz Start paket:
  • neograničene minute u A1 mreži, neograničeni ineternet za Viber, WhatsApp i Facebook
  • 400 SMS/minuta ka svim mrežama
  • kao i 2.5 GB interneta za korišćenje u nacionalnom saobraćaju.
Šta mislite o tom TCL 403 telefonu?

Sestrić kaže da je tel sasvim ok i da je bolji od ovog Alcatela..ali opet da pitam i vas :)

sovac

kafolenčić
Starosedelac
Učlanjen(a)
08.11.2019.
Broj reagovanja
1.128
Horoskop
Ovan
Dzudić sad baš gledam specifikacije ovog telefona našao sam ovamo da je kineski proizvodjač,sam telefon ima veliki ekran ali nisku rezoluciju e sad to mu se ne može zameriti zato što spada u jeftiniji segment ni to a ni ostale specifikacije

mobilni makar meni lepo izgleda,radiće ti posao za osnovno mislim ti odluči i ako ga uzmeš možeš se prijatno iznenaditi uopšte nema veze što je nepoznati proizvodjač

mana mu je samo malo slabija baterija al dobro nije toliko strašno

pogledaj reviev tog fona pa kako odlučiš

Vrh Dno