• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Prevara

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Kupiš kompjuter, dobiješ fiskalni račun, Ugovor o prodaji, specifikaciju onoga što se u njemu nalazi, kreneš da instaliraš operativni sistem i praviš particije, i shvatiš da si umesto hard-diska od 1,5TB, dobio hard-disk sa upola manjom memorijom .... pri čemu se ne radi o nekom šalabajzer, već renomiranom dileru IT opreme, i tek posle drugog-trećeg puta (i pretnji inspekcijom) pristaju da zamene deo, i to ne sa diskom od 1,5 TB već od 2 TB ... jesam trebao još da stisnem lopove :D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Memorija od 2 TB????????? Ja sam tu prestala da citam, tj da shvatam sta citam....Ocu ja takav hard :cry:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Prodavci IT opreme itekako znaju da iskoriste neznanje kupaca i da ih prevare. pre par godina deci sam kupio nov monitor i on je imao problem jer nakon gašenja sistema nije prelazio u stand by režim već je i dalje "radio". dugo sam se raspravljao sa prodavcem dok na kraju nije pristao da ga zamenim za drugi.

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Jel treba da kažem da ni grafička nije ona sa specifikacije .... :zbunjen:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ja moram da izreklamiram jednu firmu:
http://www.pcpractic.rs/
Naručio sam telefonom konfiguraciju, stigla mi je brzom poštom već sutradan i u potpunosti su ispoštovali sve dogovoreno. ne znam kakve su cene po većim gradovima, ali u Požarevcu se ovakve konfiguracije ne mogu kupiti po cenama po kojoj PC Practic nudi (u PO je malo skuplje i daju kraću garanciju).

gorance

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.11.2010.
Broj reagovanja
66
Horoskop
Devica
Ja moram da izreklamiram jednu firmu:
http://www.pcpractic.rs/
Naručio sam telefonom konfiguraciju, stigla mi je brzom poštom već sutradan i u potpunosti su ispoštovali sve dogovoreno. ne znam kakve su cene po većim gradovima, ali u Požarevcu se ovakve konfiguracije ne mogu kupiti po cenama po kojoj PC Practic nudi (u PO je malo skuplje i daju kraću garanciju).

posalji na PP sta i koliko ?

Maximus

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.02.2009.
Broj reagovanja
22
Horoskop
Ovan
Tony, ne razumem zasto nisi naveo ime tog dilera IT opreme ? da znamo o kome je rec
ja sam recimo imao problema sa forum racunarima..i nisam im zaobilazio ime..ni na jednom forumu...naprotiv..gde god sam stigao..pisao sam...poslao sma im grafiku..koju su oni navodno jedan dan..izgubili..pa onda optuzili svog radnika da je ukrao....pa kad sam im se zvanicno obratio...a sledeci krorak je izlazak inspekcije...onda su je nasli

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Pa glupo mi bilo da bilo koga reklamiram, na ovaj ili onaj način .... ako insistiraš u pitanju je Gigatron .... verovali ili ne :o

I oni su reagovali na pomen inspekcije :D

Misha

Nadrndani Bengalski tigric
Učlanjen(a)
13.12.2011.
Broj reagovanja
83
Horoskop
Nije određen
Ja imam strasno lose iskustvo sa Tehnomanijom (a ko nema, a? :) ).
Trudim se da sto manje kod njih kupujem, ali kako imam (bas dobar) popust kod njih + ako je prozvod na akciji, bas mi se isplati.
Nazalost, vrlo cesto mi se to obije o glavu...
Kao i prilikom moje poslednje kupovine.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
..........ja vise nista ne kupujem od tehnike kad je na popustu ili kad su akcije............takodje mi se uvek obije o glavu...

...imala sam problem sa web kamerom kupljenoj na akciji.........kamera dan dva radi i posle prestane....ja odem da je reklamiram...oni mi daju drugu.....koja isto tako radi dan dva pa prestane............ja je opet reklamirala..........i tako sve dok nisam pripretila inspekcijom i trazila drugi model kamere..........dali su mi drugi model...od drugog proizvodjaca .....i sad je sve ok........

sovac

kafolenčić
Starosedelac
Učlanjen(a)
08.11.2019.
Broj reagovanja
1.108
Horoskop
Ovan
uvodni post:nikada se ne kupuje gotova konfiguracija već se sastavlja komp iz delova ako ne znate da je sklopite nadjete nekog druga,prijatelja poznanika ko se razume i sl da vam on sklopi

jolemisa

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
02.05.2022.
Broj reagovanja
213
Horoskop
Škorpija
Tehnomanija,Gigatron i WinWin su najveci lopovi od firmi sto se tice prodaje kompjutera i televizora.Ja imam u Lazarevcu jednu privatnu prodavnicu gde kupujem delove za komp.Ljudi me dobro poznaju i znaju da znam sata hocu i znaju da znam dosta o hardveru.Izuzetni su svi u radnji,posteni i tu su da priskoce u pomoc,ako zatreba.Nema potrebe sa njima da se svadjas,ako neki deo nije u redu.Odnesi ga oni iz momenta menjaju drugi novi,ili ako nemaju saceka se neki dan dok naruce i stigne,jer je to mala radnja i ne moze da stane bas sve,ali isplati se.

Vrh Dno