• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Prevara No2

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Dva puta prodao pet stanova

Novi Sad -- Protiv Petra T. (53) iz Veternika podneta je krivična prijava zbog osnovane sumnje da je, zloupotrebivši službeni položaj, prodao pet stanova i garažu dva puta.

Petar T, koji je lišen slobode, tereti se i da je kao direktor preduzeća "DIP Komerc" d.o.o, u protekle četiri godine prodao 14 stanova i garažu na više lokacija, a da prihod nije iskazao u poslovnim knjigama, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.
On je na taj način je, kako navodi policija, pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznozu većem od 84,6 miliona dinara.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=03&dd=30&nav_category=16&nav_id=595880

Nije mi jasno kako je ovo moguće, u I osnovnom Sudu u Bgd-u, postoji registar i nema teorije da istu nepokretnost dva puta prodaš, tj Ugovor o kupoprodaji overiš ....

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
to je od skora..ovo je bilo u protekle cetiri godine..kod nas je moglo..

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
........ma ima takvih slucajeva i u Beogradu....ima ih sirom Srbije

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
U NS je to cesta gimnastika :(

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Pa nema u sudovima registar, ali ne znam za sta im placas taksu za overu ugovora... Da su umrezeni, pa kad overavas, kaze ovaj stan je vec prodat sve bi imalo vise smisla....

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
....pa trebao bi da postoji javni registar.....ali.......sad cu ja opet moju pricu.....drzava je kriva za sve...:D

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Pa nema u sudovima registar, ali ne znam za sta im placas taksu za overu ugovora... Da su umrezeni, pa kad overavas, kaze ovaj stan je vec prodat sve bi imalo vise smisla....

U Bgd u I osnovnom postoji registar .... ja sam bio ubedjen da su sa katastrom umreženi (što bi bilo potpuno normalno) ... medjutim ne ... imaju svoju bazu podataka ... al dobro bar neku zaštitu sad imamo, mada što rekoše mnogi pitanje je kakvo je stanje u drugim sudovima ......

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
....u svim sudovima bi trebalo da bude isto.... tu ne treba da bude nikakve razlike...ali izgleda da ipak postoji nesto sto ne funkcionise....

Vrh Dno