• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Preporuka

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Praktične i kreativne ideje – kako od starog napraviti novo? Dio: 39

Drago nam je da vam se sviđa rubrika koja predstavlja razne praktične i korisne ideje koje služe kako bi od nečeg starog napravili nešto novo. Vjerovatno zato često dobivamo upite čitatelja gdje se nešto, što vam se svidjelo s fotografija, može kupiti. Odgovor je – ne može se nigdje kupiti, a ako netko i izrađuje nešto takvo i to prodaje, mi o tome nemamo nikakvih informacija. Ove ideje služe samo za to da vam pomognu u zamišljanju vlastitih ideja, te kako bi lakše izradili to što ste zamislili.

pero.jpg

Oslikano pero će biti upadljiv detalj vašeg doma

paleta.jpg
Polica od okrenute palete

narukvice.jpg
Narukvice se mogu uredno spremati na staklenu flašu

kuc487ice.jpg
Kućice za igračke od plastičnih kanistera

koc5a1ulje.jpg
Košuljice za vinske flaše od rukava starih košulja

više na str:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
joj, što sam se iznervila... pored mnogih pokušaja nisam uspela da bude u pravom nizu... :thumbsdown::banghead:

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Dobra tema! I ja koristim stare stvari i pravim nove...interesantno je šta se sve napravi kao unikat. Čudno je koliko imam nerava za sitne i osetljive i precizne stvari i poslove, a za krupne nemam živaca. Čudna sam sorta.:laugh:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
sitne stvari čine život interesantnijim... živele sitnice....:)

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.948
Horoskop
Lav
Baš je lepo, i korisno..:)

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
super je Jan.... obučene šolje....:thumbsup:
ovo drvo je samo za izuzetno velike sobe....

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Može da se nađe i obradi i manje drvo.:laugh:

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Fenomenalne ideje, raspametili ste me... posebno sto ima stvarcica koje mogu da se jednostavno naprave a izgledaju vrlo efektno!! svaka cast!

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Ponavljanje je majka znanja“ imajte na umu kada umjesto slike postavljate mini biblioteku na zid. Prikladno mjesto je iznad kreveta ili fotelje. Tako ćete prilikom protezanja zasigurno zakačiti pokoju knjigu, željeli vi to ili ne. Znanja nikad dosta, bez obzira koliko vam je već glava puna svega!
interijeri8.jpg

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Imam u svojoj sobi jedno prirodno udubljenje na jednom zidu, to je bila nekada velika dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, pa je kasnije sve prepravljano, i soba je pregrađena zidom koji je bio tanji u odnosu na osnovu, tako je sa ove strane gde je sada moja soba ostalo udubljenje. Ja sam u tom udubljenju, napravio police od drveta, od poda do plafona, pregrađeno na tri dela sa specifičnim drvenim lajsnama i pregradama koje sam osmislio za knjige, slike, starinske drvene predmete, figure od gipsa i lampe. Uglavnom je najviše knjiga koje nisu mogle da stanu u regal, tako da mi je ovo dobrodošlo. Donja polovina srednjeg dela polica je ostavljena da može da se lepo uglavi dvosed, a sa strane dva tabureta sa lampama. Oko polica, zid koji je isturen i ograničava udubljenje u kome su smeštene police, tapaciran je drvenom lamperijom, tako da taj ceo zid izgleda kao regal iz gotskih i vizantijskih starih biblioteka. Volim da komplikujem stvari, tako da me je ovaj tvoj predlog podsetio na to.

Vrh Dno