• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Prenošenje broja iz jedne mreže u drugu

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Zanima me da li je neko preneo broj i kako vam se sve ovo čini?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ja sam u petak uveče preko Neta podneo zahtev za prelazak u mts. Već u subotu su me kontaktirali. broj mi je već bio registrovan, tako da sam im samo dao podatke iz LK. Čekam na novu karticu. Jedino mi smeta to što će svi koji me zovu dobiti obaveštenje da sam prešao u mts.

Aemilianus

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
31.01.2010.
Broj reagovanja
8
Obaveštenje o govornoj poruci pri pozivanju broja koji je prenet iz jedne u drugu mobilnu telekomunikacionu mrežu

Obaveštavaju se korisnici da ukoliko, prilikom uspostave poziva, čuju poruku „Broj je prenet kod operatora X“, ne prekidaju vezu jer će se po završetku poruke nastaviti sa uspostavljanjem poziva.

http://www.ratel.rs/za_korisnike/prenos_broja_u_mobilnoj_telefoniji.537.html

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Da,a vecina njih ce prekinuti vezu,jer ne sacekaju da odslusaju sta im se kaze u govornoj poruci..;)
Kazem to iz licnog iskustva,jer sam i je promenila mrezu,a onda su me zvali na drugi tel.da pitaju zasto sam nedostupna.Toliko o tome koliko imaju strpljenja da saslusaju poruku...:oops:

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
ja imam vip..i zadovoljna sam,pogotovo mrezom i dostupnoscu.imaju agregate na svim repetitorima,tako da i kad nema struje,a desava se zbog nekih remonta po ceo dan da nemamo,imam signal..mts je tu losiji...cini mi se da su im svima uslovi placanja i paketa slicni,tako da nameravam da ostanem u istoj.

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Mnogi kazu da je VIP super, mada ja sam u MTSu od kada imam tel, i stalno na istom broju... Nisma razmisljala o promeni mreze, mada je cinjenica da nekad mreza "padne"... ali i brzo se vrati u normalu...

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Juče sam preuzeo karticu nove mreže. Očekujem da mi jave da je broj prenet. Podsećam, u petak uveče sam podneo zahtev.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Dobio sam obaveštenje da će mi broj biti prenet sutra do 6 časova. Dakle, ukupno se čeka 5 dana.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Pa, ako uzmemo u obzir da se za ličnu kartu čeka po 15-ak dana, i nije toliko sporo. Inače, sve vreme čekanja se može zvati i primati poziv sa stare mreže.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Prešao sam u mts. I kad me neko pozove ne javlja se ona teta što veli da sam prešao kod nje. :oops:

ushljokana ribizla

Zvezdica
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
298
Horoskop
Jarac
Stemis' pid='92940' dateline='1319624171 je napisao(la):
Prešao sam u mts. I kad me neko pozove ne javlja se ona teta što veli da sam prešao kod nje. :mne:

jesi zadovoljan mts? ja planiram da kod njih uzmem neki racun.. ali nikako da prelomim :(

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Već imam postpaid u mts-u, sada sam prebacio iz Telenora i prepaid. Najviše zbog toga što je Telenor prepaid meni barem bio skup, a i članovi porodice su mi skoro svi u mts-u, te je to jedini razlog. F & F kao i druge pogodnost (omiljeni broj) čine pozive daleko jeftinijim.
Da, zadovoljan sam mts-om.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Jedino mi je muka što uvek moram da objašnjavam prilikom dopune da mi je broj u mts mreži iako je pozivni 063.

Vrh Dno