Prelazak na verziju 2 software

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
#1
Kao sto sam obećao, vratio sam sve stare smajlice. Novi su uklonjeni, a trenutno razgovaram sa jednom većom kompanijom da mi dozvole njihovo korišćenje emotikona. Ne stikera, već emotikona.
Prevod još dosta ima da se radi, ostaju i neka sitna podešavanja.
 

Shesau_

Domorodac
Domorodac
#2
:D test test 123 sss :stop: Stemis,ako nastavis da budes ovako vredan necu vise znati da udjem na forum. :coffee: Ne zna baba sa ovim novotarijama :shifty:
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
#6
Odrađeno je novo ažuriranje softvera. Sada već ne bi trebalo da imamo većih problema u radu.
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
#7
Upravo ažurirana skripta. Može da se dogodi da nešto ne šljaka kako bi trebalo. Generalno ova verija skripte nije baš... Imajte na umu ovo kada pomislite da se na soft banu. :)
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
#8
Forum usklađen sa GDPR - Opštom uredbom o zaštiti ličnih podataka.

U skladu s tim, ukoliko želite da nastavite sa korišćenjem foruma, potrebno je da se složite sa novom Politikom privatnosti. U principu nije ništa suštinski menjano, malo je detaljnije objašnjeno...

U najkraćem, podatke koje prikupljamo (ma ne prikupljam ja ništa, al ajd...) vaše korisničko ime, email adresa, IP adrese, horoskopski znak i datum rođenja, s tim što godina rođenja nije obavezna. Nijedan podatak nemam nameru da prodajem, niti mi iko nudi kupovinu, niti ću ikada prodati.
IP i imejl adresu vidi administracija. Dakle, me, my self and I. I naravno @Nicky. Ta dva podatka nisu vidljiva za javnost. Ostali podaci jesu vidljivi, a to su, ponavljam, datum rođenja, horoskopski znak, korisničko ime, kao i svi drugi podaci (lokacija, linkovi ka profilima na društvenim mrežama itd) koje ste uneli na vaš profil.

Budući da se na forumu prikazuju reklame, imajte na umu da kolačiće postavlja i Google Adsense program.

Ako imate pitanje, izvolite ovde. :)
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top