Prekognicijski i telepatski snovi

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Prekognicijski i telepatski snovi su snovi koji predskazuju ljude i događaje, uglavnom vezane za osobe koje su vam jako drage, članove porodica, čak i događaje globalnih razmera. Da li vam se ikada dogodilo takvo iskustvo?
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Član
Jok, ja sam operisana od snova i večito neke boleštine sanjam, da mi se više isplati da ne sanjam uopšte.
Što se ovih snova tiče, nisam sigurna ni da verujem u njih. Mada, ko zna...
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Meni se dogodilo da sam jednog dana imao ružan san. Dete sam loše sanjao, ne sećam se sna, ali znam da je bio jako ružan, prava mora, probudio me je.
Toga dana je povredio stopalo. Ali, to i nije ništa posebno i ne verujem da je imalo ikakve veze sa nekakvim paranormalnim, telepatijom.
Međutim, rođak mi je rekao kako je pred samo buđenje sanjao dete da se povredilo. U tom trenutku budi ga telefon koji zvoni, javlja mu se dete i saopštava da je povredio nogu. Slučajnost ili ne, ne znam, mada ipak verujem da neke telepaatske veze imamo sa najbližima, samo što to je kod nekih razvijena sposobnost, ali kod mnogih nije.
 

Icy

White Wolfess
Član
Uglavnom se ne sećam svojih snova, a kada se desi da se prilikom buđenja sećam šta sam sanjala, uglavnom taj san ima neko značenje. Ljudi otvorenog uma uspevaju da dosegnu nivoe svesti u kojima mogu „videti“ neku skoru budućnost ili jednu od njenih verzija. Ne mora značiti da će se nešto iz sna obavezno i desiti, ali mi je signal da sam nečim opterećena više nego obično. :)
 

aciroz

Novajlija
Član
Nisam verovala u to a onda su počeli snovi ... Pad aviona, potonuli brod, broj poginulih, gde je kvar ... Posle toga buđenje a sutra na TV-u gledam sve ponovo. Bezbroj takvih snova. Tri meseca pre ubistva Idire Gandi sve sam odsanjala. Videla aktere i plave turbane. Povremeno sam sanjala takve snove ali nikada u njima nije bio niko meni blizak. Ipak sve je bilo strašno stresno - svako buđenje posle takvog sna. Buđenje je bilo drugačije i znala sam da je to nešto što će se dogoditi. A onda davne 1989 sam sanjala bombardovanje moga gradu. U tom snu sam bila i ja. U naručju sam imala svoje (tada već rođeno) dete. Jurila sam kroz grad pokušavajući da nađem mesto gde da ga sklonim dok oko mene padaju bombe i sve se ruši. Probudila sam se prestravljena. Tada sam, verovatno nesvesno, blokirala TO u sebi. Nikada više nisam imala takve snove. Naravno i dalje sanjam! San bude lep ili ružan ali običan san.
 
Vrh Dno