• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Pregled kod zubara

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Uveće u krevetu muž mazi ženu po nozi.

- Hoćemo li malo? pita on nju
- Oprosti dragi ali sutra imam zakazano kod ginekologa. Želim da budem potpuno čista.
- A jel imaš zakazan i pregled kod zubara?

bikkojisedi

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
04.01.2011.
Broj reagovanja
19
Horoskop
Ovan
došla gospođa na pregled kod zubara, ali grškom uđe kod ginekologa i on joj kaže da se popne na stol za pregled i da se raskomoti , a gosp.samo zadigne suknju i popne se i pita , a otkad se vrši pregled zuba ovako .ovaj je upita ,pa kod koga Vi treba na pregled da idete
-pa kod zubara
-a gospođo to Vam je na spratu soba 12.
i dok se gospođa penjala gore ovaj javi kolegi,evo šaljem ti jednu ,ne nosi gaće!
-primi nju zubar prekoreda ,sedne ona na stolicu-zinite!gospođa zine -tek će zubar juuuu pa Vi nemate gaće!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-e sad (kaže gospođa)kad si mogao kroz usta da vidiš da nemam gaće , (digne suknju sad kroz ????????????? da vidiš koji me zub boli!!!!

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
:da::laugh::laugh::laugh::):roflmao::ehej::jupi:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.