Predstavite se...

simpleman

Suspendovan nalog
Ja sam Dušan Obradović i imam samo 55 godina. Iz Oreškovića sam (sada Tomislavci) kod Bačke Topole a šešir je iz Italije.Sretno oženjen i živim život punim plućima.Deca se poženili,poudali a ja i moja bolja polovina putujemo gde god poželimo.Radim svašta jer mi radi mašta, dakle skoro sve poslove,maser, automehaničar,zidar,vodoinstalater, fotograf,moler itd.itd. a posla ima koliko hoćeš samo treba hteti, eeeee jedino još nisam bio lekar a ni pekar:).Inače sam rodom iz Vukovara a žena mi je Crnogorka(a nije jadna ni Crna ni Gorka)
Radim sve i svašta i živim kao car uz moju Crnogorku.Volim je kao oči u glavi i ništa mi ne fali.Rodom sam iz Vukovara u koji još ponekada odem automobilom ili plivajući iz Plavne(kod Bodjana). Ja I moja ženica uživamo život punim plućima i dosta putujemo,po Srbiji i Evropi ali za sada više otkrivamo skrivene prelepe predele Srbije kojih ima mnogo.
 
Poslednja izmena od urednika:

Taca

ona, stara
Hvala na predstavljanju Dule. Dopadaju mi se i fotke koje si postavio, volim da imam sliku pred očima sa kim pričam. Mogli bi i neki kratak video da snimimo i okačimo u Galeriju pa da dodamo i glas uz sliku. Otom potom.
Dobrodošao i od mene. :)
 
Vrh Dno