• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Predstavite se...

Lazar

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
06.09.2009.
Broj reagovanja
3
Horoskop
Lav
Ja sam Lazar Vasić Imam -18 god :laugh: iiii volim mnogo counter strike bio sam medju najboljim na takmičenjima...:party:

*Ida*

Novajlija
Učlanjen(a)
13.09.2009.
Broj reagovanja
3
Pozdrav svima! Iako mi to nije pravo ime, za vas cu biti Ida.. Na forumu sam prevashodno zbog druzenja, a naravno lepo je razmeniti neka nova iskustva i saznati nesto novo.. odoh malo da istrazujem forum!! :pozdrav:

Lazar

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
06.09.2009.
Broj reagovanja
3
Horoskop
Lav
Dobro došla na ćaskanje Ida želimo ti lep boravak i nadam se da ti se svidja forum!!!:thumbsup:

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Lujka pozdravlja sve članove foruma Ćaskanja :pozdrav: . Kao i pretpostvaljam svi i ja vam se pridruzujem zarad druzenja, zabave...

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Dobrodosla. Hvala na pozdravima. Nadam se da ces se ugodno ovde osecati. Veoma mi je drago da sto vise osoba zenskog pola aktivno ucestvuju na Caskanjima. S toga, kuckaj na tastaturi. :laugh:

Darkmel

Novajlija
Učlanjen(a)
15.10.2009.
Broj reagovanja
0
Ja sam Darko Jerkov...Poznatiji kao Napoleon...mislim tako me zovu...Super je ovaj forum nadam se da ce biti jos vise clanova i vise postova...zooppp

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Pozdrav Napoleone i dobro nam dosao. :laugh:

Lazar

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
06.09.2009.
Broj reagovanja
3
Horoskop
Lav
Pozz Napoleone ,želim ti lep boravak...i dosta zabave!!!!

seagal

Novajlija
Učlanjen(a)
02.01.2010.
Broj reagovanja
0
Seagal,iz Saraj'va BA :laugh: sviram gitaru 4 godine,zaljubljen sam u metal i rock muziku,trudim se biti normalan(Ne uspijeva mi) i tako...nadam se da cemo se lijepo druziti...

Tragac

Novajlija
Učlanjen(a)
03.01.2010.
Broj reagovanja
0
Ja dolazim iz Novog Sada (Vojvodina). Za ovaj forum sam saznao surfujuci po internetu.
Nadam se da ce moje prisustvo ovd biti od obostranog znacaja.
Po zanimanju sam graficar - priprema za stampu (prelom teksta i slike na racunaru).
Hobi: Izrada websitea, izajn, surf po netu.
Svima zelim sve najbolje u zapocetoj godini - da Vam se sve Vase zelje ostvare. Sretno!

K

Kiboz

Gost
Pozdrav! Ja sam Boban, imam 13 godina i živim u Sremskoj Mitrovici....(tu i tamo x3) sam gamer i volim da radim u Photoshopu(vi ćete odlučiti koliko sam dobar =))....Inače sam gmod na jednom gamerskom forumu i urednik na istom tom portalum, neću sad da reklamiram ^^ Čuo za forum preko grupe na fb-u(osmeh) i tako to x3....pitajte ako vas zanima nešto(a ne zanima vas ^.-)

Quaresma

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
23.12.2009.
Broj reagovanja
1
Kiboz' pid='3464' dateline='1262629188 je napisao(la):
Pozdrav! Ja sam Boban, imam 13 godina i živim u Sremskoj Mitrovici....(tu i tamo x3) sam gamer i volim da radim u Photoshopu(vi ćete odlučiti koliko sam dobar =))....Inače sam gmod na jednom gamerskom forumu i urednik na istom tom portalum, neću sad da reklamiram ^^ Čuo za forum preko grupe na fb-u(osmeh) i tako to x3....pitajte ako vas zanima nešto(a ne zanima vas ^.-)

Pozz, Bobane. Ja sam glavni admin na toj stranici. Hvala sto si pratio link do foruma :laugh:

K

Kiboz

Gost
Nema na čemu x) btw, jedno pitanje: zašto mi avatar ima crni okvir tamo gde bi trebalo biti transparentno?(png format je :zbunjen:)

Jarooko

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
10.09.2009.
Broj reagovanja
1
Zivim u Novom Sadu, i posto ne zelim da kazem puno ime i prezime, samo cu reci da me neki znaju kao J. B. :laugh:

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
A ja, nepristojna, tek se sad predstavljam: iz Beograda sam, zensko, mada razmisljam da u profilu povremeno menjam pol, recimo, nedelju dana budem musko, sto da se diskriminisemo, imam 28 godina, al' kao da su 2 od po 14. Zezaju me cesto zbog mladolikosti, da sam ista kao kad sam bila mala, samo se razvukla, a ja mrtva ozbiljna. Veliki sam ljubitelj muzike, nemoguce definisati pravac, ali evo naznake: Rammstein, P.J. Harvey ( kao vrhovni bog mog Panteona), Amy Winehouse, Courtney Love ( sve same problematicne), Placebo, DM,... Imalo bi tu jos svasta da se doda, al' necu! Inace, na ovaj forum upadoh slucajno i sad mi se ne izlazi... Eto vama komplimenta!

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Prelep kompliment, hvala ti. B)

Dobro nam dosla! :laugh:

Vrh Dno