• Dobrodošli na Ćaskanja. Ćaskanja forum je Internet zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Opuštena atmosfera i dobra zabava je ono po čemu smo prepoznatljivi. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija, tema... Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se ili se prijavite sa Vašim nalozima na društvenim mrežama. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. Pridružite nam se!

Pravilne vježbe prema građi tjela

Beba

Domorodac
Domorodac
#42
Postoji još nešto što sam htela da vam kažem. Retko me boli glava, hvala Bogu baš retko ali kada me zaboli uradim sledeće:

Stavim ćebe na sred sobe, počnem sa vežbama i to onim agresivnijim...glavobolja nestane kao rukom odneta. Naravno to je cirkulacija uradila, vežbe su je ubrzale . Preporučujem vam to i uspešno samo uz prave vežbe.
 

Beba

Domorodac
Domorodac
#44
Legneš na ledja, polako noge gore pa preko glave i sve dok prstići ne osete pod!
images (38).jpg
Šakama obuhvatih potiljak, noga jedna dkupljena druga ispružena i naizmenično dodiruješ suprotan lakat i privučeš koleno ispružene noge.
slika-4-trbusnjaci.jpg
Sve vežbe sa loptom
images (37).jpg